Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 37

Обговорення: bmw 320d 150cv

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    135
    ось залагоджено також системи рециркуляції ог

питання, але 0F961E ? байт Single Value Boost Limiter, вірно? тому? мені розмір ? значення 2400 тому? я просто "підняти" на 2650 або gi? l? для того щоб не мати recovery довелося на карту дизель обдурив так?

st? покласти занадто багато м'яса на вогні ?

манро cos? найкраще йде ?
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 27-10-2013 до 11:22

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    марко...я не правильно верх в rimappature....те, що s? кажу тобі...але якщо я скажу вам, тільки я, як moddare карту мій стиль і навіть якщо потім ти все одно вам не так, щоб порівнювати себе з ким-карту? робити внаслідок необхідною атрибутикою...так що не переживайте, якщо так сказати "я закриваю кран" але я хотів би, щоб інші користувачі говорять, про їх....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    135
    спасибі в будь-якому випадку, щоб дух поділу. давайте подивимося, якщо хтось ще там десь думку, cstruttivo.

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Я б зробив це так грубо, як, наприклад, логічною, може бути, хтось із вас хоче спробувати, якщо він так і робить мені знати, з задоволенням
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 27-10-2013 до 11:49

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав zaga1 Visualizza Messaggio
    Я б зробив це так грубо, як, наприклад, логічною, може бути, хтось із вас хоче спробувати, якщо він так і робить мені знати, з задоволенням
    здравствуйте,я вже inviatato в інше обговорення не розміщувати файл для перевірки, але і, при необхідності, дати пораду.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    здравствуйте,я вже inviatato в інше обговорення не розміщувати файл для перевірки, але і, при необхідності, дати пораду.
    Ви праві msport я тільки взяв карту і оригінал, що c'? на початку посту ? я зараз змінена, ніж зроблені користувачем марко gti таким чином, щоб його можна було порівняти з, що його і побачити логікою, ніж його вибачте, якщо я неправильно щось, але це було не моє намір

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    135
    привіт zaga 1, ви можете вказати мені на слова, що б ви зробили ? в принципі cos? я розумію, навіть якщо і де я помилився? крива лямбда гаразд ?

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Citazione Спочатку Написав marcogti Visualizza Messaggio
    привіт zaga 1, ви можете вказати мені на слова, що б ви зробили ? в принципі cos? я розумію, навіть якщо і де я помилився? крива лямбда гаразд ?
    Marcogti значення і збільшення крутного моменту обмежувачі уприскування etc розмовляючи з вами, не вважаю, що вони правильні, на мою спосіб зіставлення, в першому чому? дані на низьких оборотів, по-друге, відсоток приросту не буде ? одно, що aspettata..........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    135
    Що ви маєте на увазі з цією датою, не ? не чекав? Я помилився у відсотках, або вони занадто низькі, щоб відчути покращення ?

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Citazione Спочатку Написав marcogti Visualizza Messaggio
    Що ви маєте на увазі з цією датою, не ? не чекав? Я помилився у відсотках, або вони занадто низькі, щоб відчути покращення ?
    у тому сенсі, що відсотки приросту починають обертів занадто низько, коли не було необхідності і в подальшому проценти занадто кайфом логіки, що взагалі-то я не можу зрозуміти, враховуючи, що, як на мене, логіку, необхідно прийняти її по-різному, і кажу тобі з власного досвіду, ми не будемо робити я professorini чи я хочу відчувати, бути кимось, я лише намагаюся допомогти вам, ок?

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •