моя ? без dpf(можливо, на щастя), продуктивності, я не можу поскаржитися? щось в пі? за низькими цінами, не заперечував би, насправді я не хочу, щоб швидкість? найбільшою, навіть, чому? навколо, особливо в інтернеті
моя ? без dpf(можливо, на щастя), продуктивності, я не можу поскаржитися? щось в пі? за низькими цінами, не заперечував би, насправді я не хочу, щоб швидкість? найбільшою, навіть, чому? навколо, особливо в інтернеті
але якщо мені поставити обмежувач тиску в рампі, але не змінити мапу тиску в рампі не залишаю нічого, правда?
враховуючи, що не має dpf.. зробіть карту, як ви повинні... вивчає різні диспетчери, щоб зрозуміти логіку ecu, а потім починає робити свої тести, якщо ви любите... в іншому випадку ви робите робити..
і дуже цікаво робити ці речі.план я сподіваюся дізнатися
б? якщо б пару вниз, у вас є 2 речі, щоб зробити, візьми і обмежувачем крутного моменту ricostruici, якщо ви помітили c'? кратер (не ? на початку карту, як від ecm), по-друге, отримати аванси і всередині, але потрібно дивитися їх всіх не змінити тільки те, що ви d? ecm, а потім скопіювати всі родинні, ні, треба змінювати всі досягнення. якщо зверніть увагу на ті блоки управління, м.... дизельне паливо вгору ? практично нульовою, і в pi? є 4 пастки, що ecm-f? побачити в драйвер, але, схоже, ніхто там ніколи не був !!!