Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31-37-37 -

Обговорення: fiat bravo 1.9 mjtd 120

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    моя ? без dpf(можливо, на щастя), продуктивності, я не можу поскаржитися? щось в пі? за низькими цінами, не заперечував би, насправді я не хочу, щоб швидкість? найбільшою, навіть, чому? навколо, особливо в інтернеті

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    але якщо мені поставити обмежувач тиску в рампі, але не змінити мапу тиску в рампі не залишаю нічого, правда?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    враховуючи, що не має dpf.. зробіть карту, як ви повинні... вивчає різні диспетчери, щоб зрозуміти логіку ecu, а потім починає робити свої тести, якщо ви любите... в іншому випадку ви робите робити..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Сицилія
    Повідомлення
    234
    я думаю, що зміна тиску в рампі йде по тому ж шляху його обмежувача немає ?

Citazione Спочатку Написав andreap Visualizza Messaggio
    але якщо мені поставити обмежувач тиску в рампі, але не змінити мапу тиску в рампі не залишаю нічого, правда?

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    Citazione Спочатку Написав andreap Visualizza Messaggio
    точно....
    ви також можете тримати себе в залізничний оригінальний і витягнути красивих коней...
    але ви повинні знати добре свою логіку...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    19
    і дуже цікаво робити ці речі. план я сподіваюся дізнатися

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    14
    б? якщо б пару вниз, у вас є 2 речі, щоб зробити, візьми і обмежувачем крутного моменту ricostruici, якщо ви помітили c'? кратер (не ? на початку карту, як від ecm), по-друге, отримати аванси і всередині, але потрібно дивитися їх всіх не змінити тільки те, що ви d? ecm, а потім скопіювати всі родинні, ні, треба змінювати всі досягнення. якщо зверніть увагу на ті блоки управління, м.... дизельне паливо вгору ? практично нульовою, і в pi? є 4 пастки, що ecm-f? побачити в драйвер, але, схоже, ніхто там ніколи не був !!!

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •