Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 35

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132

Допоможіть!проблема Читання Файлу Ford C-Max 1.6 Tdci Ecm Titanium, Оскільки

Привіт всім, я читав, ford c max 1.6 tdci 110 к. с півень v2 fgtech і практично дав мені в якості даних ecu є бош edc16c34 з hw і програмне забезпечення, в якому ви зараз місце, разом з файлом орі і намагається відкрити його з ecm titanium мені не знайти жодних драйверів, як ніколи? Може бути, чому? автомобіль ? gi? зіставляється або ecm не має драйвера для цієї ecu і не змушує мене виглядати на екрані, для мода параметрів................Хтось цей файл і буде cos? добрі снд? чому? на банк даних орі на форумі не знайшов нічого, спасибі всім, хто мені допоможе................
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень
    File Allegati Файл Вкладення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    15
    Я знаю, що ecm не має драйверів для даного типу ecu, потім завантажуєте драйвери з бази даних alientech або карти в 2d

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Citazione Спочатку Написав Furius Visualizza Messaggio
    Я знаю, що ecm не має драйверів для даного типу ecu, потім завантажуєте драйвери з бази даних alientech або карти в 2d
    Проблема ? що мій півень v2 ? версія клон, тому я не маю жодних стосунків з alientech, будь ласка, ви могли б побачити, якщо можливо, з'? ти і того, щоб мені мати? Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di corrado
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    дивіться, я перевірив на те, що я, і я semdra ви що-пі? один , тільки, що я поки не можу переглядати вкладення....

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Citazione Спочатку Написав конрад Visualizza Messaggio
    дивіться, я перевірив на те, що я, і я semdra ви що-пі? один , тільки, що я поки не можу переглядати вкладення....
    Якщо хочете, я пришлю вам фото в лічку, читання і, можливо, мене послали через ***** чи завжди ? дозвіл

Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав zaga1 Visualizza Messaggio
    Якщо хочете, я пришлю вам фото в лічку, читання і, можливо, мене послали через ***** чи завжди ? дозвіл
    на жаль, я читав правила, і не ? надано PM.... (я думав ви)

не s? спробуйте попросити Адміністратора .

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    на жаль, я читав правила, і не ? надано PM.... (я думав ви)

не s? спробуйте попросити Адміністратора .
    Тоді ми робимо щось мені всі файли з ford c max 1.6 tdci 110 л. с. fap, що у вас є, і контроль я ж, якщо все піде добре, і в цьому випадку я дякую тобі за те ж, і дам вам знати, ок?

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Так прикріплювати файли ви можете alllegare навіть якщо не ви ? дозволив скачати ок?

Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав zaga1 Visualizza Messaggio
    Так прикріплювати файли ви можете alllegare навіть якщо не ви ? дозволив скачати ок?
    ок, дай мені пару хвилин, щоб поставити ті, які я

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Тоді конрад ми робимо що-то ви можете тільки докласти файли таким чином, щоб уникнути рогне з admin помилок контактів, pm і т. д. я даю вам зараз абревіатура приміщенням файлу і, можливо, дайте мені знати, або, ще краще, все ford c-max 1.6 tdci 110 л. с. fap, що ви зі мною і прикладіть ок?

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •