але в той же час вони переконані в тому, що машина летить, мабуть, qst машина серед любителів ? відомий за його роботу, не можу дочекатися, щоб спробувати його
але в той же час вони переконані в тому, що машина летить, мабуть, qst машина серед любителів ? відомий за його роботу, не можу дочекатися, щоб спробувати його
привіт, хлопці, я відповідно з цим обговорення приклавши файли 147 час назад я знайшов у мережі, створена користувачем, який, як говорили, у захваті від його роботи.
По правді сказати, після копіювання в зростання, на мій 156, я зловив себе вести справжній "монстр".
На жаль, я належної негайно зняти, чому? у мене зчеплення, що прогулянки на бульварі сансет, але я докладаю для всіх тих, хто хоче тримати його в основі їх коментарів або змін.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 03-11-2013 до 19:37
на мою думку, це ваше втручання в цей пост не має нічого спільного в будь-якому випадку я дав один погляд на карту від вас розміщена, і я повинен сказати, що крім чогось не вистачає інших, які я не поділяю, і це було зроблено одним, що, безумовно, не новачок, але будьте обережні, хлопці, - це не зміна в межах досяжності оригінальні машини, тому що на 100%, якщо спробуйте цю карту з насос-форсунки оригінальні першої тяги 4 передач йде в recovery у верхній абсолютно впевнений, що робить дим рясний.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
цю карту відразу ж після карти педаль ? змінено cos????
я не зовсім зрозумів про що йдеться.....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
привіт msport... recovery від турбо або від rail??
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Я подивилися карту..***** і ніколи не кажіть, що ? зроблено погано?мені здається, що той, хто це зробив, він ПРЕКРАСНО знав, як і що змінити насправді...навіть дуже..не ? карту від новачків..? карта, яку зробив хто їх знає![]()