Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 37

Обговорення: fiat bravo 1.9 mjtd 120

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    от інша справа, що не вистачає в моїй машині

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    43
    Citazione Спочатку Написав andreap Visualizza Messaggio
    от інша справа, що не вистачає в моїй машині
    для крутний момент на низьких я сумніваюся, що ви могли б зробити дуже багато, якщо ви вважаєте, "порожній," під 1500-2000 обертів ? відставання turbo... то залежить, навіть якщо у вас turbo геометрії фіксованою або змінною.

gi? закриваючи egr ви повинні відчути покращення...

ritieniti пощастило, якщо ви без dpf :P

моя ? 1.6 mjet 16v 120cv з dpf, виконання гарне, але фільтр від неприємностей... під час регенерації смикає, і споживає... в іншому ок.

Чекаємо слова експерта, що знає спосіб, щоб поліпшити досягнення низьких обертах
    Востаннє редагувалось blitz3r; в 13-09-2012 23:41

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    якщо у вас є фап, не ? дуже рекомендується збільшити на низьких обертах ризик засмітити фільтр pi? часто .. якщо ви хочете показати, як ви думаєте, повинен видалити fap остаточно, в іншому випадку, щоб залишатися в безпеці, вам не доведеться погоджуватися на кращий кидок зверху .. також залежить від того, де ви використовуєте автомобіль на вуличних трасах забиваються до і провести поза запланованої відбуваються з більшою частотою..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    43
    ? очевидно, що якщо в один прекрасний день я б перетворити мій, перше, що зробити? sar? видалити dpf і egr, і для інших може залишитися, навіть орі

andreap хотів знати, що ви могли зробити, щоб поліпшити низьких обертах

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    я дійсно saoevo навпаки ciccio...якщо у вас є fap кроком в низькій і середній довжини, залишаючи оригінал у високому. Tant'? правда, що додаткові модулі для авто з fap вгору не говорить

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    43
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    я дійсно saoevo навпаки ciccio...якщо у вас є fap кроком в низькій і середній довжини, залишаючи оригінал у високому. Tant'? правда, що додаткові модулі для авто з fap вгору не говорить
    ви не правильно прочитали обговорення, ми говоримо те ж саме, фап чи не фап, andreap хотів би знати, якщо є спосіб поліпшити низьких обертах, з або без fap...

і потім зіставити без видалення fap не має сенсу, по мені... якщо треба робити роботу треба робити повний, неосвічений, я думаю, що ви повинні зняти перед dpf і egr, і тоді ви думаєте, зіставити.

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    І, як каже cicciogsr якщо від нижньої ризики забивають fap і preferibbile збільшення середніх і високих завжди з певним критерієм в іншому випадку ви ризикуєте засмічення fap
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    моя ? без dpf(можливо, на щастя), продуктивності, я не можу поскаржитися? щось в пі? за низькими цінами, не заперечував би, насправді я не хочу, щоб швидкість? найбільшою, навіть, чому? навколо, особливо в інтернеті

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    але якщо мені поставити обмежувач тиску в рампі, але не змінити мапу тиску в рампі не залишаю нічого, правда?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Сицилія
    Повідомлення
    234
    я думаю, що зміна тиску в рампі йде по тому ж шляху його обмежувача немає ?

Citazione Спочатку Написав andreap Visualizza Messaggio
    але якщо мені поставити обмежувач тиску в рампі, але не змінити мапу тиску в рампі не залишаю нічого, правда?

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •