Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати з 21 по 26 з 26

Обговорення: рекомендую купівлю

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    Валь-ді-Сангрію (CH)
    Повідомлення
    99
    на італійські сайти я знайшов тільки v52. Але тут, на форумі, не ? можете придбати у розділі " магазин он-лайн?
    IP

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав danielecolantonio Visualizza Messaggio
    на італійські сайти я знайшов тільки v52. Але тут, на форумі, не ? можете придбати у розділі " магазин он-лайн?
    вибачте мене, де в розділі " магазин он-лайн, я бачу порожній, що всі ці таємниці, особисті повідомлення будуть видалені деякі розділи виглядають порожніми, але рекомендується купувати їх".
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    вибачте мене, де в розділі " магазин он-лайн, я бачу порожній, що всі ці таємниці, особисті повідомлення будуть видалені деякі розділи виглядають порожніми, але рекомендується купувати їх".
    вибачте, які таємниці ви говорите?
    я не думаю, що кожен раз, коли ми вирішили зробити зміни на форумі або у нас думки або проблеми, ми можемо comunicartelo не вірите
    якщо ми вирішимо зробити з робіт ми, безумовно, наші мотиви для тих, хто потребує щось і є наша ***** офіційний, як у мого підпису, а адмін.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав danielecolantonio Visualizza Messaggio
    якщо вам потрібна інформація, ви можете зв'язатися з нами info*professionalchiptuning.net
    IP

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ви праві в тому, що ви не зобов'язані сповіщати про це нас, користувачів, ми тільки гості тут, але якщо дозволити на форумі також працює з нами в гості, тому що якщо ми приходимо, якщо всі ми, користувачі форуму, в кінцевому підсумку, мій питання було тому, що раніше ви могли бачити в он-лайн магазині, і тепер порожній, а щодо повідомлення, і правда, що для спілкування з вами, вашого ce **** в підписи , але якщо я хочу спілкуватися з іншими користувачами, що я роблю, я пишу тобі, то поговоріть з ним, здається, майже бійтеся, що користувачі роблять речі, не знаючи вас.
    IP

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    ви праві в тому, що ви не зобов'язані сповіщати про це нас, користувачів, ми тільки гості тут, але якщо дозволити на форумі також працює з нами в гості, тому що якщо ми приходимо, якщо всі ми, користувачі форуму, в кінцевому підсумку, мій питання було тому, що раніше ви могли бачити в он-лайн магазині, і тепер порожній, а щодо повідомлення, і правда, що для спілкування з вами, вашого ce **** в підписи , але якщо я хочу спілкуватися з іншими користувачами, що я роблю, я пишу тобі, то поговоріть з ним, здається, майже бійтеся, що користувачі роблять речі, не знаючи вас.

я повторюю, що якщо ми вирішили зробити зміни, у нас є причини, які я не хочу, я можу залишитися тут писати,для он-лайн магазині він залишиться, так і для будь-яких info і наші *****для інших на форумі, і громадська, не приватна так що якщо ви хочете поговорити з користувачем, або ви робите це публічно або через контакти ***** якщо ввів в своєму профілі.
    IP

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •