Стр. 21 з 24 PrimaПеред ... 111920212223 ... ОстаннєUltima
Результати від 201 до 210 231
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    Автомобілі перевірені з лямбда-команда 1, немає диму помітно в нормальному темпі, легкий дим у разі затонув акселератора (у нормі я б сказав).
    Правильно подальшого карти лямбда, ножа курите холодної розгоні, на гарячій машині легкий дим у разі потоплений як з лямбда-команди.

Аналізуючи графіки на prex turbo бажаного і реального відомі розбіжності, які я, здається, занадто багато, у чому, тепер я не зустріч старих журналів, проведені на карту орі, або до видалення dpf, щоб зробити порівняння.
    Хтось з вас пі? експерт може люб'язно дати вам один погляд, і дати мені кілька порад про? ? у разі підправити vgt чи ні?

Grazieeeeeeegraph1.jpggraph2.jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    159_step13_G.rar

Оновив Карту

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    хлопці, немає припущень ???

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Citazione Спочатку Написав paolo159 Visualizza Messaggio
    хлопці, немає припущень ???
    Для мене порада, яку я можу тобі дати ? у тому, щоб змінити логіку відображення, якщо ви хочете спробувати файл, який я вам відправляю я зробив від мене, і подивитися, як піде, і як ви, здається, навіть порівнюючи його з тим, ваш
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 21-10-2013 09:05

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    Привіт zagat1,
    я не хотів би sembrar грубим, але я вважають, що обмін думками повинен бути конструктивним для всіх.
    Тоді ви говорите мені, змінити логіку, чому? по-твоєму, не правильно, я дав один погляд на карту, що, на мій погляд (можливо, неправильний, я сподіваюся, що msport, tidus, sandromarciano і всі інші користувачі-й? експерти втрутитися, щоб дати свої цінні поради) не відповідає ніякої логіки.
    Я помітив, що з карти педаль вимагати 510 нм крутного моменту, але лім-крутний момент, не ? підходить, у вас збільшується час inj без коригування авансів, ви зробили prex rail у швидкості дуже низькі, коли в реальності? не ? потрібно, дійсно ? абсолютно контрпродуктивно вид енергії, необхідної для досягнення цих prex на низьких обертах.
    Як ви можете сказати мені, що ваша карта має логіки, правильне і трохи краще мого?
    Крім того, я не fap,тому? карта лямбда-оригінальні не йдуть добре....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    PS: моє прохання думку було відносно далеко, я запитав спочатку думка про лямбда а по-друге, рада на аналізі графіків, виконуваних діагноз, щоб зрозуміти, чи є ? необхідно, щоб втручатися в VGT.
    ;-)

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    PS: моє прохання думку було відносно далеко, я запитав спочатку думка про лямбда а по-друге, рада на аналізі графіків, виконуваних діагноз, щоб зрозуміти, чи є ? необхідно, щоб втручатися в VGT.
    ;-)
    Шановний павло, я вам раджу спробувати карту, яку я зробив для вас, і тоді, можливо подивитися різницю між вашою і цій моїй а я логіка, безумовно, я можу дати карту, що ви купуєте гроші, і не в карті, що я виклав просто як приклад, то pensala, як ви хочете

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    Citazione Спочатку Написав zaga1 Visualizza Messaggio
    Шановний павло, я вам раджу спробувати карту, яку я зробив для вас, і тоді, можливо подивитися різницю між вашою і цій моїй а я логіка, безумовно, я можу дати карту, що ви купуєте гроші, і не в карті, що я виклав просто як приклад, то pensala, як ви хочете
    Я не думаю, що він піде разом з етикою у цьому форумі розміщувати карту без логіки giustificandola з тим, що карти серії вони платять.
    Якщо ви не хочете ділитися знаннями було б більше? доцільно не розміщувати будь-яких карті, а не посилати на карти без логіки.

Дивіться просто, щоб відібрати у нас задоволення спробує? карту завтра, а потім я вам скажу, якщо ви подивитеся добре, мою карту ви побачите, що не так ? свою карту, так що ? прямо-перше, пропонувати карту бази і без логіки...то якщо ви хочете, применшувати гуру цього форуму, які направляли мене, крок за кроком, з самого першого дня, коли я поклав руки на ебу зробити, а також, в моїй нинішній карті ? результатом такої досвід і докази, а не мої бачили, що я не вважаю експертом, але і тих, хто навчався і вклали час і гроші, щоб поліпшувати, вдосконалювати.

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Я не думаю, що він піде разом з етикою у цьому форумі розміщувати карту без логіки giustificandola з тим, що карти серії вони платять.
    Якщо ви не хочете ділитися знаннями було б більше? доцільно не розміщувати будь-яких карті, а не посилати на карти без логіки.

Дивіться просто, щоб відібрати у нас задоволення спробує? карту завтра, а потім я вам скажу, якщо ви подивитеся добре, мою карту ви побачите, що не так ? свою карту, так що ? прямо-перше, пропонувати карту бази і без логіки...то якщо ви хочете, применшувати гуру цього форуму, які направляли мене, крок за кроком, з самого першого дня, коли я поклав руки на ебу зробити, а також, в моїй нинішній карті ? результатом такої досвід і докази, а не мої бачили, що я не вважаю експертом, але і тих, хто навчався і вклали час і гроші, щоб поліпшувати, вдосконалювати.
    Я не применшується ніхто, я тільки втрутилася в обговорення шляхом порівняння карти, зроблені мною, і я запропонував спробувати її в дії, то тут ви не будете говорити ні одна річ, а то я зробив тобі це тільки приклад, в сенсі карту за додаткову плату, чому? справедливо зіставлення зроблено для роботи, яка виплачується вимагає-й? втрата часу, розвивати його і так багато речей, які, може бути, хто-то, як інші не знають ставляться................Коротше кажучи, я лише намагаюся допомогти вам, а потім pensala, як ви хочете, і якщо ви не відчуваєте, слюда, потрібно спробувати, щоб змусити.............

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    дивитися я не люблю, щоб суперечка, але якщо ви мені запропонуєте завантажити карта зроблена без будь-якої логіки, в якій з кроком son дані неправильно, замість моєї, зроблене з визначеної політики та логіки stratestata це означає, відволікати від роботи всіх тих, хто допоміг її здійснити.
    Потім мова її чи ні, не тримає зовсім, якщо б я відправив карту основних, але і логіка правильна, то ви, як би рацію, я розумію, що ви не можете? звичайно, працювати і приступити до здійснити розрахунки за тиждень безкоштовно, але ваша карта змушуєш мене зрозуміти, що ви не маєте ні найменшого уявлення про те, яка логіка.
    Шкода, якщо будуть атакувати, але я просто хочу, щоб ви зрозуміли, що не має сенсу те, що ти мені казав, я дуже ціную вашу добру бажання? у допомогти мені, але відправити карту, як правило, не зробите...є 200 постів і 2 місяці, міркування, розрахунки коригування на цій карті, на якій багато користувачів зробили свій внесок, щоб дістатися до точки, де я перебуваю, тепер ви приєднаєтеся і ви кажете, що логіка не ? правильно? і для іп? ne посилаєш, коли не з'? саме логіка?

Крім того, як вже? сказав, я зробив конкретні питання на мою карту, я повинен мати думку про діагноз і на картах лямбда не нова карта.

На те, щоб спробувати його зробити? безумовно, тому можу сказати, як йде.

Стр. 21 з 24 PrimaПеред ... 111920212223 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •