Подивіться, може залежати від багатьох факторів, навіть від якості? той же dell інтерфейс elm, що не може прочитати ці дані, я буду я купив, 2 разом, той же продавець один, працює добре, і робить те, що йому здається,
Подивіться, може залежати від багатьох факторів, навіть від якості? той же dell інтерфейс elm, що не може прочитати ці дані, я буду я купив, 2 разом, той же продавець один, працює добре, і робить те, що йому здається,
деякий час тому я зробила тест на шістнадцять, мій друг, якщо я йду на голос одометр мені km0 але якщо я йду на одометр один від останньої заміни fap мені км dell автомобілі праведників. Може залежати від того опору від зміни
?
Я думаю, l elm не спілкується правильно
якщо місце фотографії мого elm басейн, ви скажіть мені, якщо я повинен зробити зміни?
звичайно, рука ще ми можемо dartela, безумовно, може бути опір, що створює проблеми uppa фото і подивимося
Потужність і нічого без контролю
хлопці, хто-небудь з вас дав промах на фото мій elm?
тоді я допоможу вам, якщо ви хочете його змінити, єдине, що вам потрібно зробити, і усунути опір r14, що перебуваєте позаду на ваш ELM..
немає вибачте я не R04, що він вперед ELM цієї маленької
ок, я просто видалив R04 біля 8-контактний роз'єм dell elm. Будемо сподіватися, що так