я знайшов хороший думок, які допоможуть вирішити, на обладнання dimsport - newgenius і trasdata
посилання видалена
З росії з любов'ю![]()
я знайшов хороший думок, які допоможуть вирішити, на обладнання dimsport - newgenius і trasdata
посилання видалена
З росії з любов'ю![]()
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 19-10-2013 до 20:41
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Це було не моя думка, проте, я лише повідомив, що я знайшов випадково в immensit? dell в інтернет. Особисто я не даю битою, чому? у всякому разі, у моїй країні немає економіки, що буде підтримувати інвестиції в обладнання, так і дорогих.Цитата Написаний spiki_x Подивитися Повідомлення
посилання видалена
З росії з любов'ю
кожен з них****** висловити свою думку, але я не терплю подібні посилання бачив, що я не хочу, щоб із-за вашої відповіді на якийсь позов буде ясно, наступного разу, коли я бачу щось подібне тільки дії, які я роблю, і' пан гі муна.
Тоді, якщо і проти правил, я обіцяю, що не riporter? pi? яких-небудь нечестивих. Тільки похвали і спасибі.
дивіться, що цей ваш відповідь (Тільки похвали і спасибі) це перше,на форумі, ви все правильно говорите, але такої документації від себе відправив, може принести серйозні проблеми і творець форуму слюди з вами, то намагайтеся не розміщувати подібний матеріал і запобігає подібні відповіді спасибі.
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 22-10-2013 16:51
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Я розумію ситуацію, я пропоную все мені вибачення.
Я читав, що, як правило, інструменти-й? дорогий, ніж інші. Але може хтось (ціни на руки) пояснити, як працювати з Dimsport ? pi? дорожче, ніж використання інших інструментів офіцери?
від власника kessv2 офіційному x читати\писати в послідовний тобі straconsiglio! я расклассифицировал б навіть cmd, але якщо б мені довелося купити ще один інструмент,і дуже-дуже гарний як інструмент. що стосується мене, з kessv2 сьогодні я прочитав\написав понад 100 автомобілів, і я ніколи не посадив в машину... те, що imporatante не пропустити, і ****** всі обмеження..його купити,після закінчення терміну дії підписки, інструмент працює так чи інакше, але не оновлюється. привіт![]()