Ок, я як тільки приходжу додому
Ок, я як тільки приходжу додому
ось, хлопці? defappata з раз,я вірний, чому? минулого тижня я зробив mazda двигун і той же ебу ? добре пішов
Добре також, коли, як правило, але на цих ecu просто тільки один біт для видалення dpf.
Проте були видалені безліч dtc, riportali орі, і ви побачите, що діагноз ви знайдете дефект
я вже? перевірив, яка була проблема,дав мені помилку на cerina
а-ю? хтось сказав мені, що іноді на цих авто, якщо залишається помилка на cerina не видаляється навіть з допомогою autocom,ви повинні йти у ford...
потрібно прощати ori карту і перед тим, як поставити мод скажи йому в ecu, що ти поклав fap новий повинна вирішити? я не знаю, якщо autocom робить.....
і,autocom не робить,і навіть не bosch і т.д...
а давайте спробуємо форд стільки не платимо,якщо не йде по-любому оригінал, а потім я все![]()
на volvo працює , але виберіть свій ecu additive з delphi
Якщо помилка cerina тест з діагностики, щоб зробити скидання ****llo танк cerina або спробуйте перевірити, якщо треба, як з ладу саме датчик ****лло до мене ? натрапив на деякі машини, що хоча б я, знову заповнені танк, я давав вашої ж помилку я uba спробуйте інший танк ( бачив, що датчик ****лло ? запечатаний в баку) і я вирішив
але помилка не видаляв?