завтра пробую на dobl? що є робота..але там, де я йду на multiecuscan?на одометр?
завтра пробую на dobl? що є робота..але там, де я йду на multiecuscan?на одометр?
якщо робота ? зроблено добре, не бачу ніяких відхилень на одометрі-
хлопці, сьогодні я намагався на dobl? що є робота. я почав multiecuscan free версії, я вибрав модель і я підключений на блок управління двигуном (або, принаймні, я думаю, перший пункт зліва). читає мені всі помилки, потім я йду на другій сторінці, де я повинен побачити кілька значень. Напруга батареї мені каже, тиск турбо, а також..але якщо я йду на одометр я від км 0, на два голоси..
Робити що-то?
не думаю, що, може бути, і був відремонтований одометра в ecu, або і elm не може прочитати те, що на мене і сталося, що з моїм ELM і другу, взяті разом, в той же продавець і абсолютно однаково, не міг зробити діагностику в пункті 1.2 8V і alfa GT 1.9 JTDM (з одним та з інших немає) або на деяких авто для мене значення не правильні, як ніби там якась помилка передачі даних між ELM і ПК
не ? що я повинен змінити мій elm (зміна внутрішнього опору), щоб читати певні значення?
Ce опір від видалення деяких версіях elm, так? деякі мають опір більше, що не робить правильно спілкуватися з obd
Точно, як каже хороший dibbuzz з elm, ви можете прочитати те, що саме проходить лінія can, але якщо вони змінили дані одометра в ecue потім вони завантажили l одометра спідометра не подивитися нічого, а якщо зробили лише 2, то відомо, легко, додам, крім того, принаймні, на автомобілях fiat з офіційним діагнозом потім examiner і можна зробити перевірку (читання) принаймні, так я пам'ятаю що дозволяє побачити км фактичних роблять, наприклад, контролю тиску turbo у часі і побачити, навіть одометр тобто половина видів журналів multiecuscan але з офіційним діагнозом мене виявили км фактичних моя стара точка jtd, до якої scaricarono 200 тис. км
але саме дивне ? що коли я йду на одометр не ? що мені виповнюється км менше, але він каже мені, км 0... ось чому я сумніваюся, на мій elm. ? напруга батареї ? правильно, тиск boost, а також (я думаю)... може залежати від цього опору?