Привіт, використання fgtech galletto v2. Коли діма мені порадите купити (краще співвідношення ціни і якості?-ціна)?
Якусь пораду?![]()
Привіт, використання fgtech galletto v2. Коли діма мені порадите купити (краще співвідношення ціни і якості?-ціна)?
Якусь пораду?![]()
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 15-10-2013 до 21:52
шаблони сон все-таки... добре чи погано вони роблять, всі їх роботи. Я один з тих, оргскло і я не маю нічого сказати.
ви тому важливо, що ви використовуєте адаптери від fgtech в cmd, тому що в іншому випадку згорить блок управління
особливо bosch
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 16-10-2013 до 18:19
я preserisco діма з алюмінію.
Кілька порад про те, де купити хорошу? Адаптер дають з дімою?
також я брав оргскло,гніздо з китаю,мені довелося відставити трохи, і там я додав світлодіодів,щоб зварити pin пружини на schedini на початку у мене були деякі труднощі,в залежності від botta я вирішив![]()
dime є кілька типів: ті, плексигласу, який, як каже sportknight потрібно залагоджено, тому що вони і залишаються, оргскла, що тобі продають з його schedini, але, що мають голки для пайки ( припій прямо ті, marelli і трохи важко), і ці знайдеш на кожному розі, просто зайдіть в інтернет, що ви вийшли з-за монітора, тобто дімі трохи більш професійний алюмінію і сталі, які коштують більше, але вони також мають більш високу точність і тривалий термін служби, а ці всі в інтернеті, googlate трохи, і ви знайдете всі.
поставити світлодіоди, і корисно, теж у мене є ,поставив світлодіоди на діма металева, круто