Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 56
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    22
    Чудово, я хотів зрозуміти це. Зараз я чекаю прибуття інтерфейс elm327, для якого, як і обіцяв, як тільки я можу замість hw і sw мого ебу. Якщо hw і sw дорівнюють своїм більше причин я не винен, що проблеми, я теж в послідовний.

ugoboss прощає невпевненості, але, бажаючи працювати в послідовний зараз я б не хотів, щоб завдати шкоди або приймати кошти не сумісні!

Ще раз дякую обом!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав 6bazz! Visualizza Messaggio
    Чудово, я хотів зрозуміти це. Зараз я чекаю прибуття інтерфейс elm327, для якого, як і обіцяв, як тільки я можу замість hw і sw мого ебу. Якщо hw і sw дорівнюють своїм більше причин я не винен, що проблеми, я теж в послідовний.

ugoboss прощає невпевненості, але, бажаючи працювати в послідовний зараз я б не хотів, щоб завдати шкоди або приймати кошти не сумісні!

Ще раз дякую обом!
    немає проблем, візьміть gallov2 боно, і у вас не виникне проблем на цій машині і на багато інших, нехай powergate або інших речей.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    ліжко з kess v1 як 159 2.0 170 к.с. bravo 1.6 jtdm 120cv, браво з драйвером bravo 105) і 2.0 jtdm з драйвер 159 1.9 jtdm 16v, але запевняю вас, що її можна читати з будь-якої водій fiat двигуни 1.9 jtdm edc16c39, випадково деякий час тому scrivei файлу на 147 1.9 16v з драйвером bravo 1.6 jtdm 105, немає проблем!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    22
    Ідеально, мені потрібна ця інформація, щоб бути впевнені і знати, як себе вести. Ви vfar? знати. Спасибі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    ти також спокійно з галло 1, драйвер 159 1.9 або 2.4 jtdm, якщо читати з цього драйвера переписати, а також без будь-яких проблем.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Повідомлення
    54
    привіт,
    що hw і sw ecu у вас на борту?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    22
    Привіт 123 alexs просто не можу. не можу себе знати. У мене є інтерфейс elm327 bluetooth і тепер мені вдалося прочитати трохи даних тільки через Torque, що я на мобільний телефон. Не маючи blutooth на ноутбук, на якому я встановив ***********, до цих пір не зуміли з'єднатися.
    У вихідні я зможу розповісти вам все!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    22
    Здрастуйте, нижче місце-info на моєму ecu, як потрібно:

Брера 2.0 JTD 16 V
    Bosch EDC16C39 CF5/EOBD Diesel Injection

HW 0281017303
    SW 1037507400

SW version E141

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Повідомлення
    54
    Привіт 6bazz,
    ми hw і sw різні однак я не думаю, змінить кінцевий результат, щось запропонуєте?
    Програміст ти взяв?

123alexs

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Пров Потужність
    Повідомлення
    483
    все робить спокійно, але якщо я не помиляюся, якщо отримати файл ліжко від іншої роботи, а потім dev їй обрізати файл...

Сторінка 4 з 6 PrimaПеред ... 23456 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •