Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 52

Обговорення: виняток egr на edc cp33

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    ви розібралися,в чому ? правильне рішення?
    Citazione Спочатку Написав pdtechnology Visualizza Messaggio
    так, я знайшов саме ці додаю той самий файл може бути, я неправильно небагато, проте я підтверджую, що в діагностиці як і раніше працює рис.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    115
    привіт, хлопці, я scusao, якщо я не зможу вчасно відповісти, але у мене проблеми з лінією, а ще у мене не було можливості протестувати інші рішення, consigliatemi я сподіваюся, що вирішити в ppiu " найближчим часом, так і місце-і все, привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118

Laguna EDC16cp33

Привіт,

я приєднуюся я теж на обговорення. Шкода, що ви і зупинки, тому що доцільно було б прийти до висновку, як tapare я EGR на ці блоки управління нізвідки. Я вже підготував кілька Opel vivaro, але я тільки підняв трохи таблиця egr, diminuento кількість, правильно, що не загориться індикатор помилки.

Проект більше нинішньої Лагуни і мого друга, який зробив поганий замовлення. Незважаючи на не Fappata має витрата палива звірячий (завжди вище 8л/100км). Я дійсно хотів би допомогти йому, перш ніж ця машина їсть живу. Для експерименту ми відключення egr від розетки і витрата палива впали, але ламає з індикатором пошкодження анти-забруднення.

Висловлюю вам свою вдячність за будь-яку допомогу!

MPC 561/562
    FLASH S29CD016GB
    EDC16CP33
    EDC16CP33/01
    EEPROM : 4 кб

Bosch
    EDC16.A0
    1037390538
    1037399650
    ------------------------------
    Size: 2097152 = 0x200000
    Cks = 0x1017E4ED
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 21-07-2013 до 15:35

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    115
    привіт, хлопці машину мені ? повернулася, і ще, тільки 5 хв ? я перевіряв рада запропонувала mat82 але не діє..це клапан працює, я повинен спробувати інше рішення не тільки повертається до мене машина для різання, що у мене буде більше часу..ви підкажіть, хороша робота для всіх

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118
    По-вашому, було б validfo цей трюк:

Відключити електродвигун РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог і стерти помилку, що виходить з flash.
    Я намагався відключити і авто працює нормально , але виходить, індикатор несправності двигуна. Видаливши повинні піти.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    якщо disconetti в egr azzeri помилку, як і включіть рамки вас виникає помилка...
    якщо відсутній сигнал зворотного зв'язку з ебу не виявляє egr тебе дар? завжди dtc з відносною контрольна лампа mil горить....
    також при закритті файлу в egr в будь-якому випадку повинен бути підключений і в більшості випадків працює на 100%.....
    ? ви могли б спробувати зробити так, як ви говорите, і switcciare dtc, що відноситься до egr на карті....
    ? ? тільки моє припущення....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118
    Належать авторські права це мав на увазі. Видаліть DTC на карті.

Але я підозрюю, що потім поскакав за нові помилки типу: Потік EGR неправильно..... і bisognierebbe elminare, а також. Якщо я не знаходжу класичне рішення існує-друге, і маяк знати

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав spiki_x Visualizza Messaggio
    Належать авторські права це мав на увазі. Видаліть DTC на карті.

Але я підозрюю, що потім поскакав за нові помилки типу: Потік EGR неправильно..... і bisognierebbe elminare, а також. Якщо я не знаходжу класичне рішення існує-друге, і маяк знати
    якщо вимкнути пульт egr загоряється тільки індикатор і машина йде добре, ви можете вимкнути його dtc і ви прикріплені.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    bh? у цей момент ви, як ви f? для де-fap...
    cio? azzeri карта всі dtc, пов'язані з egr.....
    так не scassa більше на testicolame......
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118
    Я у двох пацієнтів у хірургії. Лагуна і qashqai. Лагуна ж написано в sriale з галло. Я відновив форсунок і VIN, Але cruize control не працює!!!!!!!!

Я пробував з CanClip.... але нічого, мені не дає навіть увійти. Також з autocom я помилково Неправильний ID.... сара втратили навіть те. Зараз я намагаюся відкрити блок управління і відновлення eeprom, який я зберіг у bdm. Зараз я боюся робити qashqai у послідовний, щоб уникнути подібних проблем,..... Хто має досвід роботи з подібними ситуаціями?

Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •