привіт, хлопці, я хотів би вашу думку на цей мод і люб'язно, якщо можливо виправлення в iniezine parzializzata та авансів.. так, щоб зрозуміти, де я помиляюся, заздалегідь спасибі
привіт, хлопці, я хотів би вашу думку на цей мод і люб'язно, якщо можливо виправлення в iniezine parzializzata та авансів.. так, щоб зрозуміти, де я помиляюся, заздалегідь спасибі
Відсутній додаток
краще цей мод-краще цього мода - або
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 15-10-2013 до 22:08
Я не можу завантажити файл з посилання, які ви поставили, використовує режим? розширений і завантажити вкладення, очевидно, що карта оригінальна і змінена.
Ps. Якщо оригінальна карта ? є у банку даних, вставити посилання і номер поста, і в цьому випадку заряду тільки мод.
я також спробував я дати в око, але не тому скачати покладіть все в додатку до обговорення в режимі розширеного
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
ось файли
explain те, що ти виклав, я скачав 2 вкладення вище, в одному є 2 файлу орі і mod, який ви повинні мені пояснити зміни за межами карти, навіть негативні, зміни, класичні мені не подобаються, у другому файлі є 2 файлу відрізняються один від одного,???????????????
Зробіть система двигуна, перш ніж писати!!
вибачте плутанини files тепер замість правильні... і автомобіль' gp 1.3 mjt 90 к.с. і в цей мод-джо намагався зробити деякі зміни, такі як центральний egr уприскування досягнення обмежувачі тиску в рампі і турбо .. тільки, що я трохи сходжу з розуму, а якщо б мені люб'язність, дайте мені якийсь виправлення ін'єкцій parzializzata і досягнень, я був би дуже вдячний... автомобіль тому, диму, вихлопних газів, так... я навіть сумую за мо збагачення педаль на швидкості... хлопці, ви допоможете мені так' щоб зрозуміти помилки.... моя дружина він говорить, але, що ми повинні продавати гарячі, смажений на цей автомобіль, який робить дим?