Отже, обмеження фізичної насоса ? понад 1470?
На насос не з'? немає обмежувач тиску ПОВИНЕН БУТИ BOSCH CP1 БЕЗ ПРИВОДА
[COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][FONT=Arial Black]Сумніватися в собі, це перша ознака інтелекту[/FONT][/FONT].[/COLOR]
У самому справі ? саме тому, що, я думаю, було створено розділ " off limits, я не маю доступу до цього розділу, будучи новачком, і, чесно кажучи, так як ми ще не зробили, звичайно, не знаю, скільки речовини міститься може зрозуміти, те, що я міг зрозуміти, дуже добре, переглядаючи форум ? що є адміністратори дуже уважні і дбайливі до людей, який працює тут, всередині, тому я впевнений, що якщо інформація буде визнано, що додав у цьому розділі у цьому розділі буде переміщати їх, і, якщо якийсь користувач робить хитрий або намагається це зробити вирізають відразу. У мене теж було відчуття, що це не було небагато mitizzato для того, що не може перевищувати цю межу, і я впевнений, що не існує ? прийшов повністю лише тому, що? певні результати можна отримати, тільки зіткнувшись з іншими людьми, в іншому випадку у стайні, і команди, в перегонах не існували б, б однієї людини, який робить все це самостійно.
gick, щоб не повторюватися, я моя curiosit? професійний мене-ніяких, збирається особисто познайомитися з ним особисто, і запевняю вас, не ? у mitomane, дійсно, ви dir? він завжди спокійний і ніколи не супроводжується посмішкою. Тестування проводить людина, testandole на своїй машині. Професійно я зустрілися, хтось, як він, не є багато.
користувач gick він прекрасно інтерпретується наше мислення, щоб інші бачили, що Ghizmo ви не хотіли представити буде негайно deglassato і блок завантаження,гарне продовження.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Ви можете йти спокійно за 1450/1480 бар на 1.3 Mjet 70 і 75 л. с., і, враховуючи, що ви говорили дурниць про те, що не було блокування насоса ( ? ) і т. д. і т. п., я б хотіла precisarne неточність.
Ні, чому? потім люди читають....і починає бути переконані в тому, що ви не можете зробити що-то не тому, що? досі не знайшов методу.....але чому? не ? насправді можна ( Неправильно! ).
Якщо це означає, отже, необхідності для сили "опублікувати" свій метод, тоді скажіть...а чому? я не повинен нічого доводити.
Не, мені здається, взагалі на форумі люди, хто шукає "переказують"! Здається, а не форум людей, які хочуть вчитися і мати стимули, щоб спробувати перевірити.........і домогтися успіху.
Я помиляюся?
Просто, щоб уточнити..
Я не шукаю ніякої реклами? враховуючи, що ? зміни, які я б не став робити навіть за плату, і я зробив свій внесок у розвиток форуму, відправляю файл, ori, щоб збагатити базу даних і якийсь manual, персонал, безумовно, avr? оцінили повідомлення, які я.
Такі правила форуму і я не маю нічого стверджувати! Дійсно, здається, добре працювати в цьому співтоваристві? саме у зв'язку з тим, що правила робляться завжди дотримуватися.
Гарне продовження.
FGThec V2 Master
Kess V2 + K-Tag Master
Якщо ви насправді ? зміни, які ви б вам не зробити навіть за плату, не розумію проблеми, чому повинна залишатися таємницею, однак, поважаючи ваші думки я можу протиставити, що відправлю рішення, карту, або допомогти це не значить зробити переказують, або, принаймні не хоче сказати, що всі, хто avr? пристрасть буде дуже сильно@? брати участь, щоб зрозуміти ваше рішення, і, можливо, задаючи питання, як причини, ти все тренінги марні? кожен курс і кожен допомогу рівносильно переказують? Прости мене, якщо я важкий, але дійсно не можу зрозуміти, що це твоє гніздо, місце, не тому, що? цікавить мене мати рішення, з мого нинішнього досвіду не зрозуміє, для? якщо почали говорити, ні, ви помиляєтеся, я знаю, чому? і коли ми запитали, чому? відповідаємо-ха, ну спробуйте спробуйте, і ви побачите, що там ти прийдеш seondo мене ? відповідь, який нічого не змінить.
Я закінчую, кажучи, що я так поважаю ваш професіоналізм? і знання, описаної користувачем пристрасті двигунів? будь-хто, хто може читати це обговорення пу? інтерпретувати спосіб взаємодії, як користувач, який відчуває себе вище інших, або, принаймні ? те, що я побачив, я, читаючи, як ви пишете.
З цим я закриваю, кожна репліка, чому? я не хочу почати суперечку