привіт, хлопці ... я читав в деяких темах, це півник. gallov2,вибачте моє невігластво, але що таке цей півник? як я розумію потрібно для обробки?мені висвітлені ?
привіт, хлопці ... я читав в деяких темах, це півник. gallov2,вибачте моє невігластво, але що таке цей півник? як я розумію потрібно для обробки?мені висвітлені ?
півник v2 служить для читання і запису на карту від ебу, за допомогою цього інструменту ви можете прочитати з гнізда obd грубо виклику гніздо діагностики, або відкрити ecu і закони в bdm
завдяки інформації, щоб його можна було купити я знаю, дати вам деякі новини
попросіть адміністратора, я знаю, що тут у розділі магазин? відмінна версія півник
попросіть адміністратора, півник 2 ? прийшов до версія v53 ( оригінал fgtech ) я c'? я і кажу тобі, що ? дійсно видовище.
ciauuuuuuuu
дякую
![]()
привіт infinityecu, і що ? цікаво. але я цей півник nn як я нічого не знаю. ? важко його використовувати ? потрібно періодично оновлювати?
Привіт, нерон півник v2 ? легко використовувати, просто встановіть програмне забезпечення, і як тільки ви підключите його до роз'єму usb на пк, відкрийте програму, виберіть авто, яке ви хотіли б зробити, читайте, і напишіть, зіставлення, тобто файл, тобто інструкції з використання, але не з'? потрібно оновити....І' pi? легко це зробити, що сказати : -))) а я даю вам мій і -**** що ? ***** вилучений magri, якщо ви дасте мені вашу або відповісти мені в цій моєї ж вишлю номер мого телефону, cos? може бути, ми можемо говорити навіть по телефону, ок??
Востаннє редагувалось leandro89; 11-11-2013 до 12:05