Сторінка 5 з 9 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima
Результати з 41 по 50 94

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав cicciocar Visualizza Messaggio
    що вам потрібно знати ??
    ну, з вашого повідомлення бороніть розуміти широко, що ви знаєте, як це зробити...враховуючи, що на edc15p і v ? було вже? сказав...ми monstreresti приклад edc16?або, може бути, внесок, враховуючи, що тести на тестах ще у мене вибитий нічого..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    на edc15 v або p, ви назад таким чином, як показано на екрані...потім, я знаю, ви можете зробити на edc15c7 на edc16 bmw, а хто-то робить їх навіть на vag edc16
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    86
    звичайно.. надішліть файли оригінальні... я *******...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    grande-punto1.9mtj130cv.rargrande-punto1.9mtj130cv.rarось файли...додаю..edc16c8 gp130mjet

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di angelolsp
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    525
    *******годину тому навіть launch control? я не зрозумів
    Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав angelolsp Visualizza Messaggio
    *******годину тому навіть launch control? я не зрозумів
    насправді, тому що завжди нехай фраз в мета', говоріть усе чітко, як вони, або не можуть знати?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    ммм...я думаю, що цей пост йде незручно, "хто-то"...користувач cicciocar по суті сказав, ясно, як вирішити проблеми, і тоді не відповів ще..хоча він написав в іншому місці...
    Тепер, не для того щоб сперечатися..але я знаю, що таке поведінка ? прийнятий від правил форуму, і інші користувачі перенеслися в минуле...але, може бути, на цей раз залишити працювати, чому? по суті, аргумент ? незручно для кого-то...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Не ? проти правил, але етика форуму.
    Ми, перемігши всі чому? знання зберігалися, якщо опинилася в аудиторії. Якщо ви кажете, що знаючи, як зробити те, що ніхто не знає (або не хоче, що ви не знаєте ви повинні довести це, і поділитися ним в іншому разі не втручатися в обговорення, побачив, що ви не зобов'язані.
    Потім *******h не включити launch на edc16c8 і не edc16c39, тому не скажемо, фігня.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав dvdtuning Visualizza Messaggio
    Не ? проти правил, але етика форуму.
    Ми, перемігши всі чому? знання зберігалися, якщо опинилася в аудиторії. Якщо ви кажете, що знаючи, як зробити те, що ніхто не знає (або не хоче, що ви не знаєте ви повинні довести це, і поділитися ним в іншому разі не втручатися в обговорення, побачив, що ви не зобов'язані.
    Потім *******h не включити launch на edc16c8 і не edc16c39, тому не скажемо, фігня.
    точне dvd, тюнінг...т-ти повний...на жаль, я не зміг віддалятися павук із отвір..навіть не йде спав на damos я навіть написав кілька різних тестів зроблені..але яні дали плоди...
    я згоден з вашою промовою...насправді, я сам зробив керівництво і надав для admin на різанні деяких файлів з ліжка в пір'ї, так само, чому? я думаю, що справедливо поділитися знаннями...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Citazione Спочатку Написав mariodarkblue Visualizza Messaggio
    точне dvd, тюнінг...т-ти повний...на жаль, я не зміг віддалятися павук із отвір..навіть не йде спав на damos я навіть написав кілька різних тестів зроблені..але яні дали плоди...
    я згоден з вашою промовою...насправді, я сам зробив керівництво і надав для admin на різанні деяких файлів з ліжка в пір'ї, так само, чому? я думаю, що справедливо поділитися знаннями...

Ми можемо зробити тест, якщо у вас є автомобіль.
    Ось тобі перше випробування
    File Allegati Файл Вкладення

Сторінка 5 з 9 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •