Стр. 29 із 40 PrimaПеред ... 19272829303139 ... ОстаннєUltima
Результати від 281 до 290 394

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    я особисто не sequo постійний, залежить від умов керівництві, тип машини та ін ....ми говоримо, що в принципі, якщо не перевищує 10,000 км в рік, рада sotituirlo ж, чому? масло зазнає з перепадами...то за якість' c'? таких дуже багато, як правило, волію від castrol 10/40 5/40 5/30 ? Відсів 0/30.
    Останній раз редагувався: max75; до 31-08-2013 19:38
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    17
    Motul 5/40

Забув, немає adittivo.
    Я завжди, залишили "p"? здивування, для вуличного використання.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 08-09-2013 до 18:40
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    37
    Гаразд, ніяких добавок. Потім купіть масло bardhal і у нього є вже? всередині... Не ? те ж саме?
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    aversa
    Повідомлення
    34
    я використовую масло рекомендується від будинки для моєї bravo 1.9 з dsg.
    selenia SELENIA WR P. E. 5-30 близько 14€ за літр.
    кожен курс (незалежно від kilometraggio).
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Модена (МО)
    Et
    34
    Повідомлення
    120
    mobil super 3000 5w40 даний на Renault clio 1.5 dci, навіть, чому? відтінки різні, по мені, йдуть не дуже добре в цьому двигуні, це, мені здається, компроміс краще, однак, на мою думку мобіл ? № 1 без добавок.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Відмінний вибір на масло 5w40 на цій автомобілізації, звичайно, краще, ніж 5W30, які приносять багато; принаймні, cos? не приєднуйтесь до передчасного зносу вкладишів підшипників, дефект не визначено, але справжнім, ніж двигун!
    IP

НОВАЧОК L'avatar di aldinik
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    60
    Прошу адміністратора, ви не можете? поставити на початку Tread таблицю опитування з брендами, і кількість голосів з percentuuali??
    так що можемо робити висновки..і зрозуміти, марок і типів-й? використані??
    Жінки і мотори дають краще, ніж в 90-е
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di V.V.
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    182
    Мені не здається, що потрібно n? і, тим більше, корисно: навіть якщо всі воліли б на Selenia (ще один) не ? сказав, що це масло найкраще підходить для конкретного транспортного засобу! Процеси produtivi масла, незалежно від формулювання, що впливають на характеристики мастильного ж, і якщо конкретного двигуна потрібно спеціальні технічні умови, не ? сказав, що паритет? для комерційного продукту (особливо колишні datasheet) мають дві рівноцінні продукти! Ось це-то й було б більше? милий порівняння для класу, як наприклад, viscosit? кінематика.
    IP

НОВАЧОК L'avatar di aldinik
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    60
    Citazione Спочатку Написав В.В. Visualizza Messaggio
    Мені не здається, що потрібно n? і, тим більше, корисно: навіть якщо всі воліли б на Selenia (ще один) не ? сказав, що це масло найкраще підходить для конкретного транспортного засобу! Процеси produtivi масла, незалежно від формулювання, що впливають на характеристики мастильного ж, і якщо конкретного двигуна потрібно спеціальні технічні умови, не ? сказав, що паритет? для комерційного продукту (особливо колишні datasheet) мають дві рівноцінні продукти! Ось це-то й було б більше? милий порівняння для класу, як наприклад, viscosit? кінематика.
    Незалежно від того, necessaqrio або менше, і з можливим доповненням з характеристик олії, це ? опитування ? pi? що правильно, що там може бути таблиця з відсотками, скільки користувачів використовують цей, а не інший Масло.
    Жінки і мотори дають краще, ніж в 90-е
    IP

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    28
    Citazione Спочатку Написав В.В. Visualizza Messaggio
    Я поділяю те, що написано. У будь-якому випадку я можу стверджувати, що особисто мені було дуже добре з castro edge sport 0w40 і mobil 1 5w50 на автомобілі поточного (audi tt), а на попередній m3 3.2 я використовував castrol 10w60. Я кажу для вуличного використання.
    IP

Стр. 29 із 40 PrimaПеред ... 19272829303139 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •