Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    24

Info Курсу і програмне забезпечення - -------- vs ---------

Всім привіт, я прошу інформацію, хто, може бути, він вже? участь або має paragonale пропонованих послуг від 2 компаній. Ціною я бачу, що курси працюють по-різному, як етап навчання, і я прошу якийсь експерт, якщо погоджується, починаючи з Alintech маючи базовий курс pi? дешевий і програмне забезпечення-й? "простий" або якщо інформація, надана в курсі, вони дуже обмежені і не дозволяють працювати в манері, достатньо глибокого, щоб отримати помітні результати.
    Тим часом я почав дивитися 2 програми, і я повинен сказати, що winols ? можливо, набагато більше? технічний і, можливо, для початку не зовсім підходить?

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    привіт джанлука 84 я вам можу порадити, звичайно, що на рівні форуму і devodire, що мені було дуже добре, і повір мені я їх ґвалтували, тому що певні речі, навіть елементарних, я не входять в увазі, і з їх терпіння та професіоналізм сьогодні у мене пакет клієнтів. ні, то я хочу сказати вам більше, тому що я не хочу впливати на людей, з повагою

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    53
    Citazione Спочатку Написав марко Visualizza Messaggio
    привіт джанлука 84 я вам можу порадити, звичайно, що на рівні форуму і devodire, що мені було дуже добре, і повір мені я їх ґвалтували, тому що певні речі, навіть елементарних, я не входять в увазі, і з їх терпіння та професіоналізм сьогодні у мене пакет клієнтів. ні, то я хочу сказати вам більше, тому що я не хочу впливати на людей, з повагою
    Але ? звичайно в живу або через інтернет?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    24
    Привіт, мишко, і спасибі за інформацію. Між тим, це не умова, чому? кожен висловлює своє, і кожен раду ? завжди добре приймаю. Чесно кажучи, я не знав, що ініціюють курси і не знаю, що ****llo інформації ви отримуєте, чому? гуляючи в мережі я вже? зрозумів, що ? галузі, сильно "броньований", як тоді ? також правильно, що, як, чому? щоб дізнатися, як ви інвестуєте час і гроші. Я б в будь-якому випадку цікаво знати, хто відмінності, і де, на вашу думку, були б гроші витрачені... і в той же час, якщо ви можете вказати мені, де знайти інформацію з курсу, на форумі є і вдячний.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    дивіться, щоб у відношенні курсу пішли ***** до admin і дадуть багато більше мені пояснень

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    ви пу? зробити так, що людина, через інтернет, по-мабуть, я зробив це особисто, і я повинен сказати, я знайшов-й? добре, що також рекомендацій з перших карт, протягом курсу вам буде пояснено все докладно.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    53
    Як витрати? Pi? чи ні...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав Julez Visualizza Messaggio
    Як витрати? Pi? чи ні...
    на витрати я не можу сказати, що я зробив повний пакет, тому я не можу сказати вам точну вартість

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    24
    Ну мені здається-й? правильно звертайтеся з зацікавленими сторонами, щоб ціни та умови.... На курсах від мене, згаданих ніхто не має інформації?

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    фиано-романо
    Повідомлення
    218
    якщо мандат простий emai буде все більш ясно залози, здається, що ви втрачаєте час, якщо ви дійсно зацікавлених у метро зв'язок є:

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •