Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12

Обговорення: egr fiat scudo

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    - предоза
    Повідомлення
    9

egr fiat scudo

мене попросили, якщо можна видалити помилку egr на фургон fiat scudo 2010, механік вже заткнуть, і він зібрав у egr не відключаючи, але помилка egr на приладовій панелі, тепер шукає " програміста для читання та зміни ****лло в egr, продавець порадив мені використовувати програмне забезпечення лише з програматор mpps v. 13, по-вашому, це справедливо? я також читав в мережі, що просто поставити резистор 9 ом, щоб виключити помилку?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    привіт elmont1985, як перше, що ви повинні бачити, що управління, електроніка підключає автомобіль, швидше за все це siemens sid 803a, це ecu читати з gallov2.. rimozzione в egr не ? просто, якщо у вас немає досвіду, я б рекомендував прочитати файл і відправити його до того, у кого більше? досвід, я снд? тут, на форумі, в очікуванні, що деякі душі, pia дасть тобі допомогу..
    Терпіння і чеснота сильних..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    - предоза
    Повідомлення
    9
    спасибі backgroop, електроніки і' siemens 803asws4,читається " термінал " texa,то поради півень v2 не mpps ,я спробував увійти в магазин, на форум, але я не бачу посилання в магазин,bserata

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав elmont1985 Visualizza Messaggio
    спасибі backgroop, електроніки і' siemens 803asws4,читається " термінал " texa,то поради півень v2 не mpps ,я спробував увійти в магазин, на форум, але я не бачу посилання в магазин,bserata
    якщо ви зацікавлені купити в інтернет-магазині форуму, я б порекомендував вам зв'язатися з адміністраторами..
    Терпіння і чеснота сильних..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    - предоза
    Повідомлення
    9
    спасибі, bserata

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di alex68
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    270
    mpps nn закон, тоді, якщо c? l помилка йде в recov автомобіля, тому читайте і пишіть галло без проблем, очей к-сть батарей напруга, що й інші факти, зробити карту з кодом помилки off.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    - предоза
    Повідомлення
    9
    спасибі алекс,vedro'купити півник,то місце файлу,bserata

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    24
    привіт, хлопці..вибачте за невігластво... я можу запитати, що потрібно, півник? для обробки???

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав нерон Visualizza Messaggio
    привіт, хлопці..вибачте за невігластво... я можу запитати, що потрібно, півник? для обробки???
    ? програміст послідовний bdm, jtag використовується, в основному, і тільки в області automovie-track-bike
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    купити,а потім поштову файл вам допоможемо!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •