я nn я ще не завантажена то registred тут, але якщо ? був опублікований ? безумовно, протестована, а потім тихий
я nn я ще не завантажена то registred тут, але якщо ? був опублікований ? безумовно, протестована, а потім тихий
протестована і використовується багато користувачів навіть нашого форуму; у мене є керівництво дуже корисно multiecuscan, якщо я ? дозвіл поділитися ним, і якщо б хто-то служити, дайте мені знати....
це ? всі оновив
http://www.multiecuscan.net/HowToUse.aspx
єдиний недолік ? що ? в англійській мові, але ? жувальні і є, а також зображення
Зрештою я побачив, що вибір ? pi? обмежена, як я і очікував, оскільки на момент, в якому я спробував встановити sw на планшетному пк (на відміну від visualizzavo на мобільний телефон), варіанти були Torque lite або крутний момент pro.
Я роблю тест lite, і я бачу, як вона йде.
Дякую
Привіт, хлопці, я купив elm327, щоб почати робити деякі dianiostica. Я хотів запитати, якщо з допомогою цього пристрою можна було dianosticare інший бренд, на додаток до fiat, lancia і alfa? Потім я хотів би запитати вас, якщо, навіть, якщо я новий на форумі, я зрозуміла, що файл scammaster 1.9.0.0 патч?
Заздалегідь спасибі
вибачте, не розумію
ти вже купив elm327 і побачив, що ви хочете про multiescuscan free, чому? nn завантажити та спробувати? зрештою у вас вже? все необхідне
у нас є версія registred що б ми можемо видалити те, щоб спробувати і дати собі відповідь, зробити, звичайно, ти раніше...
прошу вибачити мене за нав'язливість......
з multiescuscan або pcmscan я читала, що можна перевірити km автомобіля. Це можна зробити також з multiescuscan версії free?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 17-10-2013 до 15:39