це ? один % зміна, яку я зробив,я скопіював метелик 115cv і карту після часу уприскування, що було по-іншому і йшов удар(я думав, що він-метелик),обмежувач обертання і час вприскування знаходяться на шляху, принаймні?
це ? один % зміна, яку я зробив,я скопіював метелик 115cv і карту після часу уприскування, що було по-іншому і йшов удар(я думав, що він-метелик),обмежувач обертання і час вприскування знаходяться на шляху, принаймні?
ніхто не заглянув?
ну,принаймні, щоб зрозуміти, якщо вони на вірному шляху,я хотів би зрозуміти, якщо розблокувати метелик це тільки на карті метелика або є інші біти, натисніть
Be хлопці,я зробила цей тест, взявши приклад з деяких файлів, знайдених в мережі.....
дайте мені свою думку??? створює враження, що метелики все ще заблоковано,у мене не запускається як і раніше немає діагнозу,ви можете дати мені свою думку??
ніхто не може дати мені думка??
здрастуйте, кривий метелик від того, що я бачу у вас змінити, я зробив давно, друзі і, не торкаючись тим прибуттів, однак, л. с. купера, перевірка, однак, у діагностиці відкриття дросельної заслінки і лямбда.
привіт,минуло небагато часу, і карту я доведена,він також досить добре,тепер я не пам'ятаю навіть, що я зворушений, але, як правило, сон завжди в один і той же,аванси,терміни і педалі![]()