Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345
Результати від 41 до 46 46
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    останнім часом у мене було багато негативного досвіду з турбінами, перш ніж розріз на вулиці натисканні масло в колекторі, довелося зняти всі патрубки, інтеркулер впускного колектора і чітко натовп, одразу після цього всі з бензином кілька разів, щоб видалити всі масло і обертаючи турбує, що він валитися і натягнуті до apertutto, montai з'явився відновлений тієї ж марки, один KKK, що з самого початку я помітив, що свист штопати під прицілом, поки після 4000 тис км зламався на це масло мені вышвырну вихлопних без inbrattarmi половина світу) добре, що був ще на гарантії, і після ради він друзів тут, на форумі я ступив дати від магазину є garrett замість kkk, яка має легкий свист, але я думаю, що в межах норми.......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Для профілактики тут do сів на нього турбіну, я зроблю все, щоб зробити миття d масла в контурі мастила, і з грушею від 1 бар, що я автомобіль побудований, що звільняє будь-які домішки? і do 2 schiavettate на запалювання, щоб прокачати трохи олії, що може мати залишків corboniosi, потім сів на нього, інші 2 sxhiavettate для заповнення схеми, і я йду, і ніколи не було проблем, поточна турбіна 150, що я підходжу на 120cv робить легкий свист від 0.1 до 0.4 бару, тільки в холодній, а потім гасне, коли масло нагрівається, що пі? нормальний

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    насправді мій веде себе саме таким чином, холодний свистить злегка, потім по мірі прогріву відчуває себе менш...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    i 1.9 славляться зробити легкий виття, холодний, але до 0.3 0.4 бар, в доповнення до частини с я в холодній, а потім у будь-якому випадку більш ніж покриває шум всмоктуваного повітря від крильчатки

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Трентіно-альто-адідже
    Et
    37
    Повідомлення
    63
    Спасибі всім за відповіді..
    Манро, filtrino контуру мастила було перевірено, коли я змінив turbo

Я вчора був в майстерні, і я зняти precat і рукава turbo-IC ( було небагато fesurato бачив, що стосувалося болт маски турбо)
    Я зробив 20 євро blue дизель і дим, і він зник .. незважаючи на те, свисток як і раніше зберігається..

я зрозумів так , що дим не і ні, відповідно, ne-за цього свист...

Маючи перевірив всі точки " критиків", які могли викликати свисток єдине місце, щоб переглянути і труби defap .. що для мене він був встановлений погано

І тому, що " я став відчувати себе " я свисток у момент, в якому мене забрали fap.. так що знімав з труби прямо
    Alfa brera 2.4 jtdm '08 210 л. с. [розвантаження прямий +downpipe]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Я був тобі, я не formalizzerei занадто багато, якщо ви перевірили всі системи. Я знаю, автомобілі клієнтів в майстерні, що дзвін від na життя, і ви не сон ніколи не зупиняється.

Так, щоб, з одного боку, останнім часом я ? сталося na croma 150, які мали проблеми з swirl, тому я був змушений зняти, так і впускних колекторів, які вихлопних газів і, отже, також турбіни, я перевірив, і перевірити її у всіх частинах не виявили ніяких патологій, принаймні, з візуальної точки зору. В контексті, я навіть defappato і збільшується трохи коней, і я можу сказати вам, що вив до smontassi і свистить досі, таким чином, дуже помітно, навіть на холостому ходу двигуна, іноді, і, незважаючи на всі подорожі ? задоволення без проблем деякі більше кількох тисяч кілометрів.

По-моєму, який тип вибуху ? викликано якийсь легкий пульсації з-вітряні турбіни, або від геометрії лопаток відрегульовані погано, що створюють потік повітря, неправильний, що робить ефект свисток, підкреслена видалення Fap attutiva істотно свисток...

Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •