Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-20 з 20
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    Ви офіційний діагноз Ford пу? перепрограмувати свій Ecu тільки орі або оновлення

Як говорили вище, іноді нічого не робити, іноді клони 4 гроші працюють, де орі не можуть довелося мені bdm100 він ожив один Екю, які з двох bdm офіційних не можу писати
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 04-10-2013 до 22:31

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    24
    Повторюю, що помилки, про яких я кажу, не залишаються навіть з діагнозом ford, але тільки шляхом перепрограмування ебу. Щоб зробити нам? я знаю дві дороги:bdm і офіційним діагнозом через obd. Мені підтвердили, що існують і інші інтерфейси, можливість перепрограмування через obd?

Повірте, я не параноїк! Всі увагу (моє ? 16c3) і дуже легко відправити її в оману навіть професіонала, не кажучи вже про те, щоб всім відомо, що без драйверів ne досвід, як і мене.
    Перш ніж почати рубав, я повинен знайти спосіб, щоб відновити їх
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 04-10-2013 до 22:31

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я не люблю повторюватися , але я роблю це, ви отримаєте gallo2 з bdm, і ви на місці, ви зробите резервну копію і відновити, раз все, що ви хочете, це єдина система, щоб бути впевненим.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    ну і даремно!
    читання загального, коли все ще працює і все!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    я приєднуюся, тепер півень клон і дійсно в топ зробили версію v53, що йде дуже добре...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    24
    Гаразд, з цим впоратися? як ви говорите.

Побачив, що ви ? закінчив говорити bdm toglietem їх curiosit? : мій bdm 100, коли йому було цікаво підключитися до моєї edc 16c3 було шуму, типу tic і потім повертав помилку, що не вдалося підключитися. З вашого досвіду ? у bdm не працює, ебу згоріла або просто проблема Inc ompatibilit? між двома?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    генуя
    Повідомлення
    82
    або ви пов'язали стрип-навпаки, спалювання ебу. чи просто ви зробили зв'язок погано.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    Тіц що ви відчуваєте, і звичайний та rel? що знаходиться всередині bdm, помилка може бути все, вам слід пояснити, що ви використовували, щоб зрозуміти, де ви помилилися.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав Nitro Visualizza Messaggio
    Гаразд, з цим впоратися? як ви говорите.

Побачив, що ви ? закінчив говорити bdm toglietem їх curiosit? : мій bdm 100, коли йому було цікаво підключитися до моєї edc 16c3 було шуму, типу tic і потім повертав помилку, що не вдалося підключитися. З вашого досвіду ? у bdm не працює, ебу згоріла або просто проблема Inc ompatibilit? між двома?
    що ви використовували, щоб підключитися до ебу, стриптиз або schedini пружини, продукти харчування ебу від гребеня я через bdm.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    24
    Я використовував смуги зварені на блоці управління. Bdm живлення від мережі і блок управління з живленням від bdm

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •