привіт, хлопці,є друг, є проблема його multipla 1.6 .на практиці автомобіль не в змозі підтримувати мінімальний регулярний,коливається від 900 обертів на 2600-2700 giri.Da чим це може бути пов'язано з цією проблемою?
привіт, хлопці,є друг, є проблема його multipla 1.6 .на практиці автомобіль не в змозі підтримувати мінімальний регулярний,коливається від 900 обертів на 2600-2700 giri.Da чим це може бути пов'язано з цією проблемою?
Привіт клаудіо ваша проблема може бути викликана багатьма речами, що стікає повітря у впускному колекторі, двигун, крок за кроком, що відмова або несправність, вимірювач повітря з trafilazioni між кроці витратомір і колектор або несправності клапана каністру рециркуляції парів бензину. Ви повинні почати з діагностики, щоб розрізняти проблеми
Терпіння і чеснота сильних..
Привіт legendaryslave ######файл, що я тобі зробила, volkswagen passat (140 коней ? був переміщений в off limit, але, щоб побачити його тепер, як ви?
прочитайте правила, надіслати таке повідомлення ? проти правил
Востаннє редагувалось leandro89; 04-12-2013 до 18:43
Ці автомобілі мають систему зміни фаз газорозподілу розподілу достатньо, особливо, якщо ви змушені зняти жокея распредвалів вам потрібно, щоб змусити речі, інструмент, розташований навпроти мітки, інакше не вийти ніколи. Я ? довелося аналогічна проблема на авто, і зрештою я вирішив cos
чи можу я виключити корпус дросельної заслінки,так як я сказав ? gi? був замінений
Привіт всім.
Слухай рада blackwolfe76.
Перше, що потрібно зробити ? перевірити фази розподілу, в цій машині ? називається газорозподілу в " нуль", за допомогою спеціальних інструментів.
На практиці служать для видалення дрібних ігор природних двигуна, а також до діми, щоб дерева в cammes.
привіт, якщо ви впевнені в тіла, що робить одно, контролює правильне клапан рециркуляції відпрацьованих активованим вугіллям, що потрапляє на колектор і якщо ok, перейдіть до кроку
машина в частині мінімального працює добре bezina, що метан? ( якщо ? газ )
автомобіль ? також повільно опускаючи оборотів на сходження,решта працює добре
Мені здається, що ви сказали, де шукати проблему... я ? довелося одно і я дав тобі рішення.