привіт, хлопці,є друг, є проблема його multipla 1.6 .на практиці автомобіль не в змозі підтримувати мінімальний регулярний,коливається від 900 обертів на 2600-2700 giri.Da чим це може бути пов'язано з цією проблемою?
привіт, хлопці,є друг, є проблема його multipla 1.6 .на практиці автомобіль не в змозі підтримувати мінімальний регулярний,коливається від 900 обертів на 2600-2700 giri.Da чим це може бути пов'язано з цією проблемою?
Привіт клаудіо ваша проблема може бути викликана багатьма речами, що стікає повітря у впускному колекторі, двигун, крок за кроком, що відмова або несправність, вимірювач повітря з trafilazioni між кроці витратомір і колектор або несправності клапана каністру рециркуляції парів бензину. Ви повинні почати з діагностики, щоб розрізняти проблеми
Терпіння і чеснота сильних..
Ці автомобілі мають систему зміни фаз газорозподілу розподілу достатньо, особливо, якщо ви змушені зняти жокея распредвалів вам потрібно, щоб змусити речі, інструмент, розташований навпроти мітки, інакше не вийти ніколи. Я ? довелося аналогічна проблема на авто, і зрештою я вирішив cos
чи можу я виключити корпус дросельної заслінки,так як я сказав ? gi? був замінений
Привіт всім.
Слухай рада blackwolfe76.
Перше, що потрібно зробити ? перевірити фази розподілу, в цій машині ? називається газорозподілу в " нуль", за допомогою спеціальних інструментів.
На практиці служать для видалення дрібних ігор природних двигуна, а також до діми, щоб дерева в cammes.
привіт, якщо ви впевнені в тіла, що робить одно, контролює правильне клапан рециркуляції відпрацьованих активованим вугіллям, що потрапляє на колектор і якщо ok, перейдіть до кроку
машина в частині мінімального працює добре bezina, що метан? ( якщо ? газ )
автомобіль ? також повільно опускаючи оборотів на сходження,решта працює добре
Мені здається, що ви сказали, де шукати проблему... я ? довелося одно і я дав тобі рішення.
ок,dir? перевірити кут випередження розгортання,але ? можливо, що він вийде з фази, навіть якщо ніхто не грає ремінь?