Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-14 14 -
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    Citazione Спочатку Написав jolidj Visualizza Messaggio
    у pincode ( carpass) ви можете купити opel ,30e, або, якщо у вас carprog ви зробите отримати код,або читайте процесор всередині immo box і дохід pincode. + швидко і придбати код на opel.
    Вибачте невігластво, я хотів би тільки уточнити:
    як я зрозумів, immo box ? вбудований в ecu, але ? пристрій.
    Якщо ? cos?, де знаходиться, що встановлено?
    З OPCOM можу читати pincode від процесора або мені потрібен програматор типу willem?
    Скільки ніг має процесор?

Дякуємо за терпіння.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    immo box (на opel), вбудований cn кільце, яке зчитує транспондер з ключа, на замку ключа.
    opcom nn законом процесорів, на старих opel може отримати pincode, на youtube ce щось.
    для вашого pincode, ви повинні прочитати mcu всередині immo box і знайти їх код.
    для 30e пропоную купити opel. якщо nn 6 практичних mcu, то пп варто.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    Citazione Спочатку Написав jolidj Visualizza Messaggio
    immo box (на opel), вбудований cn кільце, яке зчитує транспондер з ключа, на замку ключа.
    opcom nn законом процесорів, на старих opel може отримати pincode, на youtube ce щось.
    для вашого pincode, ви повинні прочитати mcu всередині immo box і знайти їх код.
    для 30e пропоную купити opel. якщо nn 6 практичних mcu, то пп варто.
    Спасибі за роз'яснення; я бачив ролик на youtube, де буде спинку чіп від іммо коробка і читав, але ? роботи, які я волів би уникнути...
    Звичайно, 30 євро в opel-хороша інвестиція, але я боюся, що не досить cumunque чому? схоже, що ебу і immobox не пі? оригінали, чому? замінені з-за попередніх проблем з чергами. Новий ключ, замовленого opel з картою pincode на основі рами не збігається з ECU і immobox... Що я можу зробити? І можна зробити scodifica загальної cos? я знімаю думки???
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    Ок, вирішити з допомогою методу pi? швидко.
    Власник ? пішов під знос, і вона взяла все необхідне.
    Дякую всім за поради.
    У prox.

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •