Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 13 з 13

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    Тепер я не хочу абсолютно, що ви будете думати, що я, відповідаючи, щоб досягти gl'80 повідомлень msport, (навіть, якщо хочете, можете навіть togliermeli), але час назад я намагався зв'язатися з вами у приваті, в розділі свої особисті повідомлення, щоб поговорити з тобою, це моя проблема, але в мене не було ніякої відповіді з вашої сторони....

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав ago27 Visualizza Messaggio
    Тепер я не хочу абсолютно, що ви будете думати, що я, відповідаючи, щоб досягти gl'80 повідомлень msport, (навіть, якщо хочете, можете навіть togliermeli), але час назад я намагався зв'язатися з вами у приваті, в розділі свої особисті повідомлення, щоб поговорити з тобою, це моя проблема, але в мене не було ніякої відповіді з вашої сторони....

слухай, я просто хочу уточнити, що я genralizzo, тому що правила і рівний для всіх, так що нічого особистого,то проблема не проблема, я буду перевіряти все і всіх, і, як каже регламент, хто не активний буде deglassato не скачати,тема закрита.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    насправді я повністю згоден на правила, (як я вже сказав), це було тільки зі старих членів, які я не ходив, і той факт, що договір був лише мій приклад, я суджу, як правила, податки та що ви приймаєте в момент реєстрації. Тоді, якщо я не досягла тисячі повідомлень, як я вже пояснив, і, що не професіонал, а інші з задоволенням читати обговорення інших, не втручатися, щоб не зробити неправильних, які можуть відправити його рішення, зацікавлена особа, це я думаю, це від людини giudizievole.

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •