Очі, що ви повинні налаштувати його добре, він щоб навантаження зчеплення не байдужі.
Очі, що ви повинні налаштувати його добре, він щоб навантаження зчеплення не байдужі.
проблема змусити його працювати з картою IQ в fkmh ? це...це пу? також обмежити iq в 20mm3 до 5kmh...але питання залишається: навіть з 20mm3 він набирає обертів...lentamenet але набирає обороти на холостому ходу...чому? двигун не має навантаження...потрібно щось, що f обертів двигуна...
...а, дивлячись на damos...я знайшов maximum input torque at drive (дві карти поспіль, від 16 біт до lim пара передач по ходу руху).
і крім того, незабаром після цього завжди на damos повідомляє: vehicle speed thresold to deactivate torque limitation, одне значення км / год встановлений в 5kmh
ось на gp120cv
http://www.youtube*****/watch?v=GRcVLGipZ3A
Триває мій studio...su edc16c39, є карти, які я вказав prima..su edc16c8, карти, перераховані вище, не є...я працюю над цим х, щоб побачити, якщо він працює на edc16c39, як показано на c8 з iq в fkmh...
Доказів effettuate...su edc16c8 і c39
у c8, я працював на лім IQ в fkmh...але нічого, обмежуючи iq в 6mm3 двигуна піднімається до 3400giri....але піднімається дуже повільно, і як тільки він це робить, тільки х перемістити автомобіль для маневру, помирає...
на edc16c39 я намагався moddare дві карти перед lim пара передач в похід, але не працює...у мене вискакує помилка при включенні і не бере, газу (помилки в розрахунках, пара всередині)....
ви знаєте, якщо хто-небудь зміг на edc16u1?? audi, так сказати !!
Що таке заєць? Кролик Abarth
Ciccio....чи можете ви знати...