я впевнений, що він перевищив 200 км / год, я не сумніваюся в цьому, зараз не особисто визначеності в іншому випадку я б поділилася, але я знаю, що c'? ми намагаємося так багато, але як ви всі знаєте, на marelli c'? для роботи дуже.
я впевнений, що він перевищив 200 км / год, я не сумніваюся в цьому, зараз не особисто визначеності в іншому випадку я б поділилася, але я знаю, що c'? ми намагаємося так багато, але як ви всі знаєте, на marelli c'? для роботи дуже.
вибачте мене всі, якщо я втручання, але цей обмежувач не знає нічого, навіть мій друг ing. працює в центрі розвитку fiat, за його словами ? помилкова новина, опублікована той, хто зіставленні продати диму, і все одно в цій речі я не знайшов.
хлопці... обмежувач є на evo 95cv не на 90cv з marelli plus (так я читав пост bobracing)
На мій погляд, немає і немає обмежувача швидкості
Якщо gp 90 кінських сил, зіставлений перевищує 200 км, без внесення змін у подражающий я думаю, що він не....
що я знаю про marrelli я не чув, обмежувач швидкості
не з'?! новина безпечним на 100% ми не втрачаємо + час на пошук, він правий, pinotec. я теж читав цю новину.
Я думаю, Я теж giarras
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
я підтверджую, speedlimit на мареллі 6xx ? 250 км/год