Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 47

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Пров Потужність
    Повідомлення
    483
    я виправлені і на сьогоднішній день не проблема.
    і бажано, міняти весь комплект легко знайти і ви ? прикріплені....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    249
    Ок, якщо не можете очікувати, що ми в танці навіть для півня подивитися PM у всякому разі, ви разом tt

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав ангел Visualizza Messaggio
    Ок, якщо не можете очікувати, що ми в танці навіть для півня подивитися PM у всякому разі, ви разом tt
    ок, залиште мені свій контакт в лічку або зателефонуйте мені на мій.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    а те місце, нова мод " та " інфо " на " + " липня 2012 pw в лічку!!
    File Allegati Файл Вкладення
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    Citazione Спочатку Написав motorsport Visualizza Messaggio
    а те місце, нова мод " та " інфо " на " + " липня 2012 pw в лічку!!
    привіт Motorsport, по мірі того як я не можу зв'язатися з вами у приватному порядку, могли б ви дати мені пароль від вашого керівництва?
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    я ремонтував стриманий n?,nel99% випадків ? mosfet і fusibbile smd, то я можу килим зварних швів близько до 8pin smd partenda від роз'єму ,важливо очистити чудово плати після пайки,пасти, міститься в ставок, щоб зварити викликає дефекти вимикання,перший раз, що я не вилікував стадії очистки я втратив 2 дні шукали несправність, яка в основному була вирішена.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277
    ? ache важливо після ремонту зробити отвори за допомогою дриля на кузов з пластику x-поліпшити охолодження і запобігти поломки в майбутньому

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    7
    Спасибі x відповіді

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    237
    потрібно нагріти за допомогою гарячого повітря фена типу то машин зварних швів за вашої дисплея або rifarle

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    118
    Навіть я, відремонтувати один успішно.
    Перш ніж я змінив своє mosfet з IRFS4127, що є якість? вище (20mOhm, 200В), то я припаяний паралельно супресор струм (опір-біла), інший 1.5 В, тільки, щоб бути безпечними. Але, вимірюючи компоненти, я виявив, що вони були здорові. Звичайно перепідключення картина мала моменти, то ви spengieva, рухомих або шляхом легкого натискання на роз'єм. Були резистори від 1 ом, що ви були dissaldate, реконструкції і ті, і ділили по-крупному.
    Робота на заводі, електронні карти, і я можу сказати, що і проблеми всюди. І від того, коли заборонили використання свинцю для зварних деталей, і почалася " одіссея " електроніка погано працює. І дійсно, практично неможливо зробити зварні шви хороші , без запису і все. Крім того, і навіть набагато важче зробити ремонт... в теорії треба scaltare десять градусів більше.... на практиці, загорнуті карта починає палити і ще зварювання не поступається.
    Є змова, красива і свої під приводом екологічної виробляти більше сміття, замість того, щоб зробити продукти, які тривають.

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •