але не мій ? двигун дизельфакт подвійного eprom по мені пу? працювати ,
але не мій ? двигун дизельфакт подвійного eprom по мені пу? працювати ,
ОК, але спочатку ти edc15, і цей ECU ? використовується тільки на дизельних двигунах...
дев'ятий мій ? siemens ems2 edc 15 мені сказали, що edc 15
я знайшов ці фотографії, якщо вони можуть вплинути на instruction.jpgwater_injection_parts.jpg
але дивіться, що вода або, швидше, молекули пилоподібного води в контакт з гарячим повітрям, яке надходить від IC перетворюється в кисень, що " паритет? в ніж звичайний, що б в колектор має щільність? більше". Ви знаєте, що робити, якщо надходить вода у твердій формі на поршнях? особливо x i дизель? Ми хочемо C. S. I.
Я використовую ці комплекти з 2006 року, і я повинен сказати, що вони відмінні!
Єдиний недолік, який мають каністри часто маленькі і, отже, часто потрібно поповнювати, навіть якщо прямо зараз використовую їх в моїй конфігурації, що дозволяє мені, щоб тривати повний води.
Кращий спосіб ? позиціонувати механічний інжектор на 10 см від впускного колектора намагаюся використовувати вугільно-й? звільнення на використання. Для того щоб краще використовувати такий комплект я використовую реле тиску cn, де я вирішую, мінімальний тиск в turbo, що робить управління і всі системи то їжу, наприклад, під ключ, cn кнопку ON/OFF, щоб роззброїти систему, коли, а мені потрібно!
Переваги цієї системи в додаток, щоб підтримувати оптимальну робочу температуру вірт? тиск наддуву високих або критичних ефекту-кулі-пара на теплій стороні голівки блоку,cio? знімає шлак і відкладення з клапанів.
На дизель рекомендую 30% максимальний обсяг метанолу в повній каністрі. А? легко, навіть якщо ви вимкнете автомобіля, двигун продовжує працювати в режимі фінч? nn smaltisce всього метанол.
Прочитавши майже всі повідомлення, я не розумію, якщо це комплект і він сумісний з усіма турбодизель незалежно від типу ecu..
Alfa brera 2.4 jtdm '08 210 л. с. [розвантаження прямий +downpipe]
звичайно... як і всі зміни мали значні зміни, але просто подумати, що його перше застосування автомобілі ? був на групі B, де c' було ще щеплення від грипу механіка або перші блоки управління............