Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 32
    Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    77
    але не мій ? двигун дизель факт подвійного eprom по мені пу? працювати ,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    ОК, але спочатку ти edc15, і цей ECU ? використовується тільки на дизельних двигунах...

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    77
    дев'ятий мій ? siemens ems2 edc 15 мені сказали, що edc 15

НОВАЧОК L'avatar di gennantsub
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    neverland
    Повідомлення
    43
    я знайшов ці фотографії, якщо вони можуть вплинути на instruction.jpgwater_injection_parts.jpg
    Citazione Спочатку Написав CiccioBr Visualizza Messaggio
    Привіт LucaGT, у вас є додаткова інформація? Типу фото, відео, тощо зміни і переваги, якщо у вас встановлені термометри і т.д. і т.п.? Випробування владою???
    Дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    69
    Citazione Спочатку Написав LucaGT Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці,

я використовував Aquamist System 2d в моїй Точці GT.
    Суміш 50%-50%.

Я використав, щоб bassare температури вихлопних газів і, щоб мати кращий згоряння.

З упорскуванням води ви можете bassare або температура всмоктування (монтаж інжектор найближчим al'інтеркулер можливо), або abbasare температура вихлопних газів(встановивши її на більш наближений до метелик).
    Можна, звичайно, змінюватись.

Інший ефект і збільшення компресії в циліндрі, тому що вода не може бути comprimata.
    але дивіться, що вода або, швидше, молекули пилоподібного води в контакт з гарячим повітрям, яке надходить від IC перетворюється в кисень, що " паритет? в ніж звичайний, що б в колектор має щільність? більше". Ви знаєте, що робити, якщо надходить вода у твердій формі на поршнях? особливо x i дизель? Ми хочемо C. S. I.
    Я використовую ці комплекти з 2006 року, і я повинен сказати, що вони відмінні!
    Єдиний недолік, який мають каністри часто маленькі і, отже, часто потрібно поповнювати, навіть якщо прямо зараз використовую їх в моїй конфігурації, що дозволяє мені, щоб тривати повний води.
    Кращий спосіб ? позиціонувати механічний інжектор на 10 см від впускного колектора намагаюся використовувати вугільно-й? звільнення на використання. Для того щоб краще використовувати такий комплект я використовую реле тиску cn, де я вирішую, мінімальний тиск в turbo, що робить управління і всі системи то їжу, наприклад, під ключ, cn кнопку ON/OFF, щоб роззброїти систему, коли, а мені потрібно!
    Переваги цієї системи в додаток, щоб підтримувати оптимальну робочу температуру вірт? тиск наддуву високих або критичних ефекту-кулі-пара на теплій стороні голівки блоку,cio? знімає шлак і відкладення з клапанів.

На дизель рекомендую 30% максимальний обсяг метанолу в повній каністрі. А? легко, навіть якщо ви вимкнете автомобіля, двигун продовжує працювати в режимі фінч? nn smaltisce всього метанол.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Трентіно-альто-адідже
    Et
    37
    Повідомлення
    63
    Прочитавши майже всі повідомлення, я не розумію, якщо це комплект і він сумісний з усіма турбодизель незалежно від типу ecu..
    Alfa brera 2.4 jtdm '08 210 л. с. [розвантаження прямий +downpipe]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав sighline Visualizza Messaggio
    Прочитавши майже всі повідомлення, я не розумію, якщо це комплект і він сумісний з усіма турбодизель незалежно від типу ecu..
    абсолютно, так? ? повністю незалежним дала ecu...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    69
    звичайно... як і всі зміни мали значні зміни, але просто подумати, що його перше застосування автомобілі ? був на групі B, де c' було ще щеплення від грипу механіка або перші блоки управління............

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •