Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 41
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591

карту Audi A6 2.5 tdi 180 к.с. насос роторний

Привіт всім, я отримую божевільний, з цього автомобіля, клієнт мені на двері карту фітнес-тренер, розвантаження, я можу спробувати карту, зроблені мною, завжди додається, але машина не змінює доставки, я заявляю, машина з двигуном переробив, після того, як пару днів тому за межами насос для дизельного палива, ніколи не змінюється 300000km був гараж на двигун переробив, сьогодні я повертаюся, давайте ще тестів, але машина бере тільки трохи швидкість на низьких і стіни після 3000 оборотів, навантаження карту орі і машина йде, трохи менше, нижче 2000 оборотів, але йде набагато краще, вище 2000 оборотів nettamenglio в tuttwe і на інших картах, я заявляю, що тренер, який зробив першу карту ? також досить популярним у нас.

я прошу допомоги, бо я не знаю, куди битися головою, oc ринок праці, але я не знайшов pocoe нічого на цей двигун, ecu ? один edc15 P

Джо зробив smepre інший audi насосу, старий 1.9 110cv ? виходить що ? любов, але це просто не можу її піти
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    по-моєму, не ? проблема карту....
    якщо машини ? мертва вниз також з картою східної... проблема може бути в тому, що якийсь геній, який зробив двигун, коли встановлені контактні форсунок подумав добре, ви spazzolarli, щоб добре монтувати їх....результатolverizzatori забиті і, отже, не отримує дизельне паливо в камері згоряння....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    не зробили діагностику? пу? бути витратомір повітря........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    він в майстерні, поруч з інструментом bosch, але виявляється все ок, я пробував 2 карти, я зробив, змінивши тільки обмежувачі крутного моменту і збільшення дизель та турбо, але він не хоче знати, йти, стіна вгору, від золота ми говоримо, що на низьких йде трохи менше, не зовсім мертва, але потім від 2000 оборотів йде на що ? бомба, як і повинно йти, я ніколи не працював з основними насосу, uadi 3-я, то йде по-крупному, але тут, не знаючи карти, я просто не знаю, якщо ? проблема карту,м, що ви говорите мені, манро, обидві карти, так і моя, що тренер повинен бути prestazionalmente вище, ніж орі?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    з карти мод до 2000 обертів ? більш реактивної, але потім стіни

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    спробуйте карту з авансів акції...
    пу? бути, що pompista, хто грав в "p"? з реєстрації соленоїд команди авансів насос....
    і тепер він може бути вже заздалегідь? потім в карту c'? ще рано, і тому відчуваєте себе стінами...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Повідомлення
    305
    Обмінялися античні для ін'єкцій...c'? зробити шкоди

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    для досягнення ви маєте на увазі різні iniez parzializzato "імена капусти ecm" кривими, я був упевнений, що були досягнення, я зробив це також випробування, карту з авансів орі, але я не можу щиро зрозуміти, якщо не сенсорний-обмежувач, і якщо мапу дизель як насправді карту в 06E7CA і вище 4, c'? також карту педаль, 06DFCE, що зареєстрований не був, навіть не торкнувся, є злидні карти iq серед різних карт до мінімуму, при максимальному навантаженні, я думаю, не годиться стосуватися тих, для perfomance

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    я теж думав, те, що, будучи насоса, як gesticce екю аванси, тепер не я відкрив двигун, але форсунок управляється від ecu? на відкритті я маю на увазі, тому що на багатьох насосу старі контакти відкривалися з сили інерції, дизельного насоса, через contromolla pretarata, чесно кажучи, не знаю, якщо насправді на цей двигун заздалегідь, і кількість дизельного палива, обробляються тільки від насоса або від iniettrori elettropilotati

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    на машини з насоса потрібно бути уважним до карти напруга на насос ...

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •