Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 46

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di david
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    провінція кремона
    Повідомлення
    113
    шкода, що ви змінили систему, клапан blow-off pop-off)
    якщо оригінал ми.. і ми навіть не wastgate... за те, що я знаю...
    ми із змінною геометрією... і надлишковий тиск завантажується один egr...
    я припускаю, що egr виключається від мапу.. у вас встановлений фланець з повністю закритим?
    щодо поведінки turbo.. перш, ніж змінити електромагнітний клапан... pieburg.. чи як це називається.. і потім подивитися, як він себе веде... працює з геометрії.. і ти проблеми саме на цій.., то я повторю.. поштою мапу.., що, можливо, у вас є проблеми з управлінням dell overboost...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Трентіно-альто-адідже
    Et
    37
    Повідомлення
    63
    Який жах... Я проводив дослідження з ****** з приводу перепускного клапана на 2.4 jtdm і я не міг зрозуміти, чи існує чи ні
    У будь-якому випадку, коли я прискорюю хід в перед, роблячи все туди prex до 1.5, а потім миттєво знімаю ногу з газу я відчуваю ефект blow off valve ( не в мене) типовий tiutiu, що ви відчуваєте, про турбо-бензин .. Перш, ніж я альфа gt 1.9 і робив те ж саме ..

А egr і навіть з плити не перфоровані і виключається від ecu
    Alfa brera 2.4 jtdm '08 210 л. с. [розвантаження прямий +downpipe]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di david
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    провінція кремона
    Повідомлення
    113
    тепер я зрозумів..
    це шум, типу "смоктати", навіть моя... і нормально... з фланцем і більш акцентовано dpf.. було дуже зручно це шум..
    замінити pieburg... і подивитися, якщо зникне цей свисток танцюрист до мінімуму.. і це дивна поведінка стрілки..
    і електромагнітний клапан пневматичний (більш або менш.. термін, просто не я)
    використовуючи депресії рухати polmoncino біля турбіни.. і відповідно регулює змінною геометрією...
    мій повний проводці акселератора.. сіль на 1.6 (гіпотетичний), а потім вийти на 1.4 фіксований..
    у той час як в мета-газ.. як ви кажете... сіль.. 1.2, а потім стабілізуватися на 0.8 з меншим тиском на педаль, 0.4...
    потім... дефект.. турбо.. робить це тільки з картою "павук", або навіть з орі?..
    якщо не робить з орі... і проблема мапу.. все одно я залишаюся dell ідея.. що pieburg як змінити.. і більше свистка, танцюрист.. ти бюсти працює і геометрії..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Привіт, бачив, що роблю тести дивитися значення' електромагнітний клапан змінної геометрії Pierburg
    Харчування: 12 вольт на вулиці 2 роз'єми.
    Опір (на клемах електромагнітного клапана): 16 Ω і oviamente як вже? сказав труби

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    потрібно діагностика інсульту, максимальний тиск? деякі відновлені роблять ці свист, і я бачив їх піти до тих пір, поки машина не ? туди-в руїнах....
    для діагностики fiat ecu scan, якщо це можливо, значення тиску turbo вимірюється і прохання, % клапан геометрії, обертів і кількості дизель запитом, так давайте подивимося, якщо треба, працює добре, однак, здається, класичний звук дерева, що робить кавітація на втулки занурення в масло, але ми сподіваємося, що це не так, інакше ?носили б вже олія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Турбіна стверджує, що ? нове і не rige, навіть мене ? натрапив на великі точки, які fischiettano але без проблем.... давайте подивимося, якщо ми оновити

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    5
    Сучасні турбодизелі мають турбіни із змінною геометрією, і вони не мають waste gate, нижче наводиться стисле пояснення.

Турбокомпресор із змінною геометрією

Концептуально ідентичний турбокомпресор, на відміну від pi? великий від цього ? в основі крильчатки приводу або скидання. Вона насправді ? в оточенні палітра меблів, рух якого контролюється електронним блоком управління, визначає зміна кута падіння відпрацьованих газів з лопатки робочого колеса приводу ж. В залежності від частоти обертання, вони закриті або відкриті, щоб підвищити швидкість? або витрата у залежності від режиму же. Ми? призводить до більшої гнучкості? і адаптованості? поведінки порівняно з "Турбо" гвинтові сходи кріпиться: турбіна із змінною геометрією дозволяє отримати такий же низький момент інерції турбіни невеликих розмірів і витрати повітря (отже, потужності турбіни більшого розміру. Область застосування pi? великий ? чим Турбодизель високого тиску вприскування пального Common Rail і насос форсунки.

Перепускний

У двигун внутрішнього згоряння з турбонаддувом, перепускного клапана ? клапан максимального тиску, що використовується для контролю умов експлуатації турбіни рух від вихлопних газів.

Використання
    У разі, якщо педаль газу була завжди в натиснутому положенні, швидкість? турбіни збільшиться, що приводить, відповідно, до підвищення тиску наддуву, що, крім визначених ****lli, може поставити під загрозу цілісність? деякі компоненти двигуна. Для управління продовжити цей порочне коло буде точно використаний клапан, називається перепускний, який відкривається більш певний тиск, що дозволяє, наприклад, частина вихлопних газів в обхід турбіни і витікає назовні. Це тягне за собою зниження швидкості? обертання крильчатки і, отже, зниження наддуву. Існує також засмічення цього клапана. У сильних прискорень вписується l'"overboost". Функція блокування перепускного клапана протягом декількох секунд таким чином, що двигун може мати все нагнітається повітря від турбіни. У минулому це був регулюється за допомогою таймера, прямо зараз ? все регулюється електронним блоком управління (або ECU).

Роботи
    Дія такий клапан, розташований у випускному колекторі (з боку турбіни), ? пропорційна тиску наддуву (з боку компресора), що робить відкриття.

Дія перепускного клапана служить для запобігання системи наддуву може запросив надмірно, зберігаючи при цьому швидкість? обертання турбіни в певних рамках, обмежуючи тиск наддуву максимально.

У разі перепускного клапана з пневматичним приводом шланг, застосовується на стороні компресор приводиться в дію перепускний клапан. Перевищено обмеження небезпеки, внутрішній тиск з боку компресора перемагає опір пружини клапана і провокує відкриття. Таким чином частина вихлопних газів спрямовується назовні, минаючи турбіну, в якій сповільнюється разом з компресором, таким чином, уникнути надмірного тиску наддуву. Ми? відбувається, так як і турбіну і компресор знаходяться на одному валу; частота обертання обох ? потім ідентичний. Зменшення кількості? вихлопних газів, що інвестує турбіна зменшує швидкість? обертання турбіни і компресора, і, таким чином, тиск живлення.

В автомобілях нової концепції в перепускний ? замість того, контролюється електрично з одним ECU.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав siggey Visualizza Messaggio
    Сучасні турбодизелі мають турбіни із змінною геометрією, і вони не мають waste gate, нижче наводиться стисле пояснення.

Турбокомпресор із змінною геометрією

Концептуально ідентичний турбокомпресор, на відміну від pi? великий від цього ? в основі крильчатки приводу або скидання. Вона насправді ? в оточенні палітра меблів, рух якого контролюється електронним блоком управління, визначає зміна кута падіння відпрацьованих газів з лопатки робочого колеса приводу ж. В залежності від частоти обертання, вони закриті або відкриті, щоб підвищити швидкість? або витрата у залежності від режиму же. Ми? призводить до більшої гнучкості? і адаптованості? поведінки порівняно з "Турбо" гвинтові сходи кріпиться: турбіна із змінною геометрією дозволяє отримати такий же низький момент інерції турбіни невеликих розмірів і витрати повітря (отже, потужності турбіни більшого розміру. Область застосування pi? великий ? чим Турбодизель високого тиску вприскування пального Common Rail і насос форсунки.

Перепускний

У двигун внутрішнього згоряння з турбонаддувом, перепускного клапана ? клапан максимального тиску, що використовується для контролю умов експлуатації турбіни рух від вихлопних газів.

Використання
    У разі, якщо педаль газу була завжди в натиснутому положенні, швидкість? турбіни збільшиться, що приводить, відповідно, до підвищення тиску наддуву, що, крім визначених ****lli, може поставити під загрозу цілісність? деякі компоненти двигуна. Для управління продовжити цей порочне коло буде точно використаний клапан, називається перепускний, який відкривається більш певний тиск, що дозволяє, наприклад, частина вихлопних газів в обхід турбіни і витікає назовні. Це тягне за собою зниження швидкості? обертання крильчатки і, отже, зниження наддуву. Існує також засмічення цього клапана. У сильних прискорень вписується l'"overboost". Функція блокування перепускного клапана протягом декількох секунд таким чином, що двигун може мати все нагнітається повітря від турбіни. У минулому це був регулюється за допомогою таймера, прямо зараз ? все регулюється електронним блоком управління (або ECU).

Роботи
    Дія такий клапан, розташований у випускному колекторі (з боку турбіни), ? пропорційна тиску наддуву (з боку компресора), що робить відкриття.

Дія перепускного клапана служить для запобігання системи наддуву може запросив надмірно, зберігаючи при цьому швидкість? обертання турбіни в певних рамках, обмежуючи тиск наддуву максимально.

У разі перепускного клапана з пневматичним приводом шланг, застосовується на стороні компресор приводиться в дію перепускний клапан. Перевищено обмеження небезпеки, внутрішній тиск з боку компресора перемагає опір пружини клапана і провокує відкриття. Таким чином частина вихлопних газів спрямовується назовні, минаючи турбіну, в якій сповільнюється разом з компресором, таким чином, уникнути надмірного тиску наддуву. Ми? відбувається, так як і турбіну і компресор знаходяться на одному валу; частота обертання обох ? потім ідентичний. Зменшення кількості? вихлопних газів, що інвестує турбіна зменшує швидкість? обертання турбіни і компресора, і, таким чином, тиск живлення.

В автомобілях нової концепції в перепускний ? замість того, контролюється електрично з одним ECU.
    .. ***** і в школі Гарне пояснення...але людина свисток де ? закінчили???

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    5
    Sar? свистіли далі......

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Трентіно-альто-адідже
    Et
    37
    Повідомлення
    63
    Ось я.., вибачте за затримку у відповісти ..
    Свисток після 4 місяців, що у мене, і ніхто в цьому районі не був у змозі виправити це, я прибув тільки, щоб зрозуміти provinienza останнього..
    Йде від випускного колектора .. що це прокладка між колектором і turbo або укладених зламані або crepati, які з'єднують колектор до голівці блоку .. якщо не sbalgio є і 10 , 2 на кожен циліндр ( 1 зверху 1 знизу) ..

Не може бути іншою, слідуючи простій логіці : в повному accelerazzione тиск піднімається до 1.5 в діапазон 1400-4300 оборотів стає" ..
    Але витрата повітря (тиск) запит після 3 тисяч оборотів і вище, до 1.5 бар . клей карту, що, як очікується, зросте в 1.7 -1.8 .. Замість того, вся ця маса повітря, який виходить з клапана, щоб потім дістатися до турбіни розсіюється не туди.., очевидно, не змушуючи його повернути ще .. хочемо завжди залишається в 1.5 бар .. Бачив, що у цій схемі геометрії відкривається на весь потік повітря згорілої йде безпосередньо впливати на крильчатку .. ( видно, що на низьких оборотах тиск досягається завдяки геометрії майже закрита)
    І той факт, що в повному тяга з наявністю свистка, я відчуваю запах палива в салоні
    А потім : цей дим, і відповідно повітря в неправдиво , тобто той, який йде від клапанів двигуна НЕ підходить для турбіни.. І тут саме і свистить..
    Проблема в теорії, і він вирішив мене самого, хе-хе

Також!' не може бути іншою !
    Якщо б це був рукав зламав не підіймався, ніколи не 1.5 бар..а потім з часом він зламав всі ( якщо діра або тріщина була невеликою)
    А ось свист не змінюється ніколи .. навіть якщо минуло 10 тисяч км!

Коли про звук танцюрист до мінімуму і pierburg - Хтось сказати мені, якщо це нормально, що повітря від декомпрессор приманки поза ? Тому що, коли ми дихаємо усередині трубки, яка йде до декомпрессор відчуваю, повітря виходить десь.. а якщо я прагну від них нічого не відбувається ! я це створює вакуум в рот ! Ripetto , трубку виходячи з перетворювача тиску ( pierburg) те, що не йде до турбіни , але quallo, який йде всередині впускного колектора х, то у кінцевому підсумку в декомпрессор...

Спасибі всім !
    Alfa brera 2.4 jtdm '08 210 л. с. [розвантаження прямий +downpipe]

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •