ок, я розумію вас, але що турбує не можу, 2 бари і більше? gi? на 2000 оборотів.....
і ? добре для 220-230cv....
ок, я розумію вас, але що турбує не можу, 2 бари і більше? gi? на 2000 оборотів.....
і ? добре для 220-230cv....
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
мені gtb1749? не уявляю, скільки оборотів повинен зробити, щоб отримати ці тиску, якщо він exducer 49mm
я кажу про gtb1756vk....
inducer 41,5 мм
exducer 56мм
для компресора
для турбіни замість
inducer 50mm
exducer 41мм
враховуючи, що мій map функції в борг,моя турбує тому 1,589 пік і 1,45 постійно!
ммм...***** і говорив хтось p? час назад на тб:питання, яке я, природно, виникає....
але, по-твоєму, двигун йде краще з турбонаддувом, який 10 л повітря 2 бар, або з одним, ні від 20 літрів до 1 бар тільки??
Безсумнівно, високий кров'яний тиск і краще, аніме не потрапите в серії GTB, занадто дорого для мене, мені вдалося урвати за 200? тут u = gt2256 у відмінному стані, я зараз вдома, user? що, враховуючи мої нинішні канони сара, безумовно, pi? достатньо, навіть якщо я знаю, що avr? затримки, компресор біль цей мені не знайти Манро, у вас є?
турбіна, яку я взяв, gt2256V, trim 50, був jtdm 175cv, чудово, мені ? коштувала щось 200 €, від одного, як тільки я можу adattero напад на колектор і downpipe і сів на нього, але я не вважаю їх compressor map, так що не знаю, як я можу підштовхнути тиску, gestiro завжди з шім оригінал звичайно
на жаль, немає ніякої комп map для 2256.....
tidus закони, ну, наприклад...
не зробити навіть ви думаєте, що чим більше тиск, значить більше обсяг.....
якщо у вас малюк lbs7min повітря як 1 бар, або 2-завжди малюк у вас повітря...
на жаль compressor map не залишає інтерпретації...
сказати, порівняно з 1756 це має обробкою за нижчою, а потім з крильчаткою від 56мм я повинен мати хорошу сфери, я не розумію, мова тиск мені залишається складною, тиск створюється, тому що входжу самі айра нормальний, вірно? тому єдиний, де стиснене повітря повинен мати такий же тиск, скажімо, що в повітропровід щільно і не вимірюючи тиск на виході турбіни має більш поширеність, що масштаб, внизу завжди говоримо про динаміки рідини немає? марно мати великі потоки, якщо ні, то я переважно для розміщення їх в трубку малюк в розмір, господи, якщо я помиляюся
як comressor map ce і карта gt2056 у фіксованій геометрії вкладишів, повинні бути схожі, як карту