Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 44
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Citazione Спочатку Написав paolo159 Visualizza Messaggio
    ок, я підтверджую, що Раз виконує роботу належним чином, і на вашому автомобілі не повинні навіть дати вам проблему індикації засмічення 1000%.
    Що стосується наявності dpf c'? біт управління, що робити, так що він автомобіль не оснащений dpf, просто у мене є час, я намагаюся, і я скажу вам, де він знаходиться.
    для Tinj ? pi? просто, скільки ви думаєте.. ось тобі формула для розрахунку Tinj100 = Tinj80 + (Tinj80 -Ting60)
    Сказав бо що? без додаткових пояснень, хтось може заперечити на точність цієї формули, або ж на те, що результат, дійсно Tinj100, в реальності? щоб мати Tinj100 справжнім ? добре пі? складним, чому? слід враховувати й інші чинники, у тому числі час відкриття форсунок на різних prex rail, однак з формулою, ви отримаєте допуск близько 2/3 мм3. pi? що прийнятно для нашої мети (мати час, щоб 102mm3 або 98mm3 замість 100, це добре).
    Не ? можливо, у будь-якому разі, тільки теоретичний (для нас, простих смертних) обчислити ідеальний час, щоб мати 100mm3, в будинку, fiat проводяться тести з приладів підходить для перевірки цих значень.
    Дорогий хороший Tidus1985 в попередній дискусії тут на форумі вже докладно розглядали тему розрахунок Tinj з цікавими розрахунках часу відкриття форсунок, якщо вас цікавить тема, навіть для інформації від одного погляду, чому? безумовно, заслуговує читання.

Повертаючись до вашої карті prex rail йде добре на даний момент, incrementerei ще трохи обмежувач rail залежно від Темп палива, але ? тільки трохи винахідливості ;-)
    Карту tinj 8 і 10 мм3? живу орі, що кількість? практично використовується на холостому ходу двигуна, буде споживати тільки більше? incrementandoli, не маючи переваги.
    Я працюють, принаймні, тепер тільки на tinj 30 40 60 80 calcolandoli наприклад, щоб отримати 35 50 70 100

ще раз спасибі, дійсно, але і терпіння, тому я їй tinj 100 tinj 80 + (tinj 80 - tinj60), починаючи від золота, -отже, якщо я зрозумів, добре tinj 70 буде tinj 60 (tinj 60 - tinj40) та їх розраховувати в шаховому порядку, ми вдаємося вірю "пропорція" на даний момент, враховуючи, що ми не маємо tinj за 70 або ****llo задоволенні може йти добре, як я думав, що я??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    я зрозумів, що ми всі тут, щоб вчитися і ділитися там? що ми знаємо ;-)
    ? дух цього форуму !!!

Tinj70 = Tinj80 - [(Tinj80-tinj60)/2]
    Tinj50 = Tinj60 - [(Tinj60-tinj40)/2]
    Tinj35 = Tinj30 + [(Tinj40-Tinj30)/2]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Citazione Спочатку Написав paolo159 Visualizza Messaggio
    я зрозумів, що ми всі тут, щоб вчитися і ділитися там? що ми знаємо ;-)
    ? дух цього форуму !!!

Tinj70 = Tinj80 - [(Tinj80-tinj60)/2]
    Tinj50 = Tinj60 - [(Tinj60-tinj40)/2]
    Tinj35 = Tinj30 + [(Tinj40-Tinj30)/2]
    добре, тепер у нас є дещо розумію, так часи йдуть, отримані від інших часів inj, очевидно, що спрощує (принаймні, тепер я краще розумію) TINJ70= TINJ80 - TINJ20/2, що б TINJ10

дійсно вибачте, але, якщо замість цього ми робимо розрахунок у% (TINJ70, ніж TINJ60 і 17% довше, може бути також розраховані таким чином??

наприклад, таким чином, ми повинні бути з урахуванням в бюджеті 100 70 50 35, ви завжди додаю докази

хтось мені допомогти?

мені ніхто не допомагає?
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 03-10-2013 до 17:45

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    тоді я вніс деякі зміни знизили обмежувач крутного моменту, тому що променіло маховик, дайте мені висновок додаю мод в орі знайти його на початку і в банк даних, більше я правильно DTC, що в той раз проклятий, я був видалений
    Потужність і нічого без контролю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Немає думки??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    це і ще одне оновлення пошукаю погляд

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав jovandj Visualizza Messaggio
    це і ще одне оновлення пошукаю погляд
    мова ? зазвичай, змінив час вприскування так важливо, чи що ? марно, що ви шукаєте досконалості на педалі і обмежувач крутного моменту!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Потім, що порадите?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    редагувати на додаток до карті час, слідуючи вказівкам павла також вісь цій карті щодо витрат дизельного палива, щоб дати зрозуміти ебу, коли дизель отримаєте дійсно робить відкриття певний час форсунки.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Але тоді я не обмежується iq у 80-х з-за перевищення карту? Тоді мені все одно доведеться переобладнати карту заздалегідь з новим Бж?

Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •