Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 44

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392

Погляд карту alfa romeo GT 1.9 JTDM

цікаво думку на цю карту, і перше, що я роблю, не вистачає, звичайно, багато речей, я хотів би знати, якщо і так добре, підхід або, якщо я помиляюся, все, крім того, я хотів би знати, якщо я правильно закрив swirl і якщо в діагнозі я бачу DPF відсутній
    додаю ОРІ і MOD

спасибі всім
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    Привіт,
    Привіт,
    залишилося ще багато карт, однак, що стосується карти, педалі йдуть добре, для початку.
    обмежувач крутного моменту занадто низьким, якщо ви зробите порівняння карти педаль і обмежувач ви помітите, що педаль вимагати X нм крутного моменту, але обмежувач не тобі це дозволяє...
    Карту prex rail не має сенсу чіпати, якщо не кроком, час вприскування, велика prex rail значить, більше енергії, необхідної для роботи насоса rail, зусилля, які не від яких-небудь перевагу.
    Працює на prex turbo, без перебільшення, з кроком, обмежувачі turbo ви можете взяти їх безпеки до 2600 на даний момент, майте на увазі, що ті ж турбіни la monta також 147 ducati corse 170cv, що має обмежувачі 2700.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    нарешті, хтось відповідає мені, дуже добре карти педаль ми майже ок, обмежувач крутного моменту від збільшення, якщо не хочете збільшити prex turbo, але працювати тільки часу inj і авансових платежів можна зробити??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    ок, я простягнув час inj я думаю, у спосіб, узгоджений, де я збільшив prex rail, turbo, я ще не змінено вибір, що ви думаєте? я збільшив обмежувач крутного моменту

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    замість того, щоб DPF і swirl що ви мені скажіть??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    Ще порада, щоб продовжити роботу з роботи:
    Якщо ви подивіться на карту справа? паливо впорскується ви побачите, що BP вже? розширено до 100 мм3/inj потім на цю картку, не ? потрібно втручатися, в будь-якому випадку я рекомендую аналізувати ВР в 400 нм, що карту педаль вимагати близько 420 нм, ви виявите, що потрібні 100mm3/inj.
    Добре було б піднятися на BP карта часу, щоб зробити, щоб дістатися до 100mm3/inj замість нинішніх 80 (+5% кроком, який ви дали).

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    Привіт,
    для DPF, здається, нормально, але очі іноді можуть вислизнути деякі моменти. що ви використовували, щоб виключити? ти вже? фізично видалені з автомобіля?
    ОК для фіксації swirl відкриті.
    ОК, лім пара
    tinj можуть піти, якщо ви хочете працювати з методикою карти обманюються, prex rail ще не ми, а також вважає, що збільшення tinj вони такими не є, від того, щоб втрутитися на prex rail, в будь-якому випадку виробництво, збитки тільки 3 останніх стовпцях та від оборотів трохи більше? високі, решта тепер нехай орі.

У prex turbo, тепер нехай орі, якщо не хочете чіпати, в будь-якому разі, якщо ви захочете otterene справжні кроком ви повинні, безумовно, працювати над цим, по мірі збільшення уприскуванням палива потрібно компенсувати потрібну кількість повітря, що ви не можете дати, якщо не з великим тиском турбіни.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Citazione Спочатку Написав paolo159 Visualizza Messaggio
    Привіт,
    для DPF, здається, нормально, але очі іноді можуть вислизнути деякі моменти. що ви використовували, щоб виключити? ти вже? фізично видалені з автомобіля?
    ОК для фіксації swirl відкриті.
    ОК, лім пара
    tinj можуть піти, якщо ви хочете працювати з методикою карти обманюються, prex rail ще не ми, а також вважає, що збільшення tinj вони такими не є, від того, щоб втрутитися на prex rail, в будь-якому випадку виробництво, збитки тільки 3 останніх стовпцях та від оборотів трохи більше? високі, решта тепер нехай орі.

У prex turbo, тепер нехай орі, якщо не хочете чіпати, в будь-якому разі, якщо ви захочете otterene справжні кроком ви повинні, безумовно, працювати над цим, по мірі збільшення уприскуванням палива потрібно компенсувати потрібну кількість повітря, що ви не можете дати, якщо не з великим тиском турбіни.
    я використовував Тільки ще деякі поради ви знайдете тут і Dpf, вже і був віддалений від автомобіля, близько 20К КМ, і я не бетону, але я в діагностиці авто з DPF, що ми говоримо, для цілей важливих не цікавить, але мати роботу ad hoc я повинен все виправити, і було цікаво саме це, тим не менш, дійсно багато дякую за поради які ви мені даєте, ви один з небагатьох, хто робить.....ще раз спасибі, тепер маяк деякі виправлення і плакат? нову картку.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    тоді я правильно обмежувач rail, я підняла маленька частка i Tinj, що стосується того, щоб піднятися на BP карта часу, щоб зробити, щоб дістатися до 100mm3 замість нинішніх 80 (+7% з кроком, що я дав) і ще, може бути, занадто складно для мене, однак зараз деякі виправлення, що я зробив.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    185
    ок, я підтверджую, що Раз виконує роботу належним чином, і на вашому автомобілі не повинні навіть дати вам проблему індикації засмічення 1000%.
    Що стосується наявності dpf c'? біт управління, що робити, так що він автомобіль не оснащений dpf, просто у мене є час, я намагаюся, і я скажу вам, де він знаходиться.
    для Tinj ? pi? просто, скільки ви думаєте.. ось тобі формула для розрахунку Tinj100 = Tinj80 + (Tinj80 -Ting60)
    Сказав бо що? без додаткових пояснень, хтось може заперечити на точність цієї формули, або ж на те, що результат, дійсно Tinj100, в реальності? щоб мати Tinj100 справжнім ? добре пі? складним, чому? слід враховувати й інші чинники, у тому числі час відкриття форсунок на різних prex rail, однак з формулою, ви отримаєте допуск близько 2/3 мм3. pi? що прийнятно для нашої мети (мати час, щоб 102mm3 або 98mm3 замість 100, це добре).
    Не ? можливо, у будь-якому разі, тільки теоретичний (для нас, простих смертних) обчислити ідеальний час, щоб мати 100mm3, в будинку, fiat проводяться тести з приладів підходить для перевірки цих значень.
    Дорогий хороший Tidus1985 в попередній дискусії тут на форумі вже докладно розглядали тему розрахунок Tinj з цікавими розрахунках часу відкриття форсунок, якщо вас цікавить тема, навіть для інформації від одного погляду, чому? безумовно, заслуговує читання.

Повертаючись до вашої карті prex rail йде добре на даний момент, incrementerei ще трохи обмежувач rail залежно від Темп палива, але ? тільки трохи винахідливості ;-)
    Карту tinj 8 і 10 мм3? живу орі, що кількість? практично використовується на холостому ходу двигуна, буде споживати тільки більше? incrementandoli, не маючи переваги.
    Я працюють, принаймні, тепер тільки на tinj 30 40 60 80 calcolandoli наприклад, щоб отримати 35 50 70 100

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •