Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 22
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав maurof650 Visualizza Messaggio
    Я бачив, що pin-17 не ви перерахували. Я помиляюся, підключити до +12 Вольт?
    ні, не помиляєтеся, я забув, я пін-код 17 ва, а також +12 позитивний, де ви помиляєтеся і що колеги k-line pin 2 роз'єми b у той час як необхідно підключити контакту 2 рознімання, у той же роз'єм, що колеги і +12..
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    Очі, що якщо леві всій масі, vanifichi також 12v, залишені на pin-код для завантаження!

Вам необхідно залишити масу всі напали, і ви отримаєте дві групи-позитивні: 1 дріт для pin boot, а решта під interruttore. все під додатковий вимикач ясно.

Коли від живлення всіх позитивних перший перемикач, а по-друге, ви можете зняти 12v тільки для годувань, залишивши нитка для завантаження на харчування.

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав matech Visualizza Messaggio
    Очі, що якщо леві всій масі, vanifichi також 12v, залишені на pin-код для завантаження!

Вам необхідно залишити масу всі напали, і ви отримаєте дві групи-позитивні: 1 дріт для pin boot, а решта під interruttore. все під додатковий вимикач ясно.

Коли від живлення всіх позитивних перший перемикач, а по-друге, ви можете зняти 12v тільки для годувань, залишивши нитка для завантаження на харчування.
    привіт matech дивіться, що пін-код завантаження cio? pin 2 роз'єми йде в маси cio? на негативний або на корпусі, що anchessa, в свою чергу, підключена до негативної або негативне прямий ( схеми, маси, потужності ? негативний)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di maurof650
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Все ок (спасибі) мені вдалося прочитати. Враховуючи, що я все ще підключений, якщо ви хочете, я намагаюся відключати живлення на блок управління через масу, так? ми бачимо, що відбувається, і він знімає навіть в цьому сумніваюся.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    Я зробив безлад, півень, тип ecu говорить дати 12В і маса для завантаження. Я навчався в пам'яті.

Факт залишається фактом? що на мене, якщо леві на всю масу завантаження не робить

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    149
    так що в кінці кінців був півень, який, за чутками, дати 12в і маса для завантаження

Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    привіт matech дивіться, що пін-код завантаження cio? pin 2 роз'єми йде в маси cio? на негативний або на корпусі, що anchessa, в свою чергу, підключена до негативної або негативне прямий ( схеми, маси, потужності ? негативний)
    Я зробила тест на читання, знімаючи харчування і маса йде в boot без проблем. Я також порівняв два файли, які я отримав, що діють на позитивні та на масі і карти абсолютно однакові.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    я заплутався схему інший ecu

на цій ecu пу? працювати підняти маси, навіть якщо не вважаю розумним

Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    vab?, тест я зробив це cos? принаймні, є встань також в цьому сумніву.

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав maurof650 Visualizza Messaggio
    vab?, тест я зробив це cos? принаймні, є встань також в цьому сумніву.
    Я радий, що ти був з допомогою них я зробив декілька, між усіма пункті 1.2 16v, де я зняв форсунки і у мене встановлені два карбюратора тіло подвійний залишивши me7.2h4 управляти заздалегідь та іншого

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •