Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 22

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di maurof650
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210

Читання Bosch ME 7.3H4 Hibrid (ебу Fiat Punto 1200 куб.см 16 клапанів)

У мене проблема прочитати ебу Bosch ME 7.3H4 Hibrid (Fiat punto 1200 куб.см 16 клапанів), так як, слідуючи інструкції користувача читання я читаю ", ВИМКНІТЬ І знову ВВІМКНІТЬ ТІЛЬКИ ECU І ПРОДОВЖИТИ, НАТИСНУВШИ кнопку OK".

Від пін-код з блоку управління я розмістив ці посилання
    + 12 Вольт = pin 51, 49, 33, 17, 18
    GND = Корпус ECU
    K-lineP pin 53

Те, що я не розумію як це зробити (який пін-код, який я повинен перерви в забезпеченні) "вимкнути і riaccedendere тільки ECU......." як зазначено вище.
    Дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    видали всі 12 вольт! pinn boot
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Я за допомогою посилання в boot strap для чого ? занадто складно відключити їх все, і 5, і потім знову приєднати.Я чекав тільки pin-код.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Тоді з'єднує всі 5 в одному " крокодил " і присідання, тільки те,

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Привіт мауро і вам буде пі? легко прочитати під машини в бд, підключивши тільки пін-код завантаження... ви можете по черзі відключати живлення, від'єднавши тільки маса...
    Терпіння і чеснота сильних..

Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Я не розпорядженні машина, з якої я можу вибрати одне з двох рішень, від'єднавши масу або п'ять позитивних пов'язані крокодил.......насправді..........
    Я намагаюся, і я дам вам знати.
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    kline мене, виявляється, на pin 2, для ", вимкніть і знову ввімкніть живлення ecu" зніміть масу з корпусу ебу, і ви на місці.

Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Тим часом я зрозумів, "гроно" проводів, пілотовані перемикач (on/off); вірно ? що-ї? просто я міг від'єднати негативний, але посилання мені знадобиться в майбутньому.
    В одній з схем, що я знайшов, пін-код 2, помилка ? мітки: 53, але розташування ? правильне і ? той, пін 2 роз'єми B.
    Однак, незважаючи на посилання правильні, я не можу читати ебу і навіть зробити ID.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Мені здається дивним, що ви не можете прочитати, я зробив ці трохи часу тому для видалення елемента зонда, однак пін-код, який потрібно підключити до позитивних відносяться:
    роз'єм
    PIN 18
    КОНТАКТНИЙ 33
    КОНТАКТНИЙ 49
    PIN-КОД 51
    K-LINE РОЗ'ЄМ ПІДПИСАНО "В" ЕТИКЕТКОЮ
    2 PIN
    МАСА ПОТУЖНІСТЬ КОРПУС ECU
    перед увімкненням живлення необхідно підключити пін-код "20" роз'єм B протилежній стороні етикетки маса, потужність
    після вставити харчування і зробіть ідентифікації та читання закінчення закрити харчування візьми pin 20 2 rinserisci харчування..
    Терпіння і чеснота сильних..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    48
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    Мені здається дивним, що ви не можете прочитати, я зробив ці трохи часу тому для видалення елемента зонда, однак пін-код, який потрібно підключити до позитивних відносяться:
    роз'єм
    PIN 18
    КОНТАКТНИЙ 33
    КОНТАКТНИЙ 49
    PIN-КОД 51
    K-LINE РОЗ'ЄМ ПІДПИСАЛИ ?В? ЕТИКЕТКОЮ
    2 PIN
    МАСА ПОТУЖНІСТЬ КОРПУС ECU
    перед увімкненням живлення необхідно підключити пін-код "20" роз'єм B протилежній стороні етикетки маса, потужність
    після вставити харчування і зробіть ідентифікації та читання закінчення закрити харчування візьми pin 20 2 rinserisci харчування..
    Добрий день, мені потрібна інформація. я намагаюся читати вперше Bosch ME 7.3H4 встановлений на " браво " на 2009 рік. я galleto V53 не офіційний. Питання ; але те, що драйвер повинен використовувати в boot mode я не від типу ecu, але ряд Flash-Й? тоді, якщо я правильно зрозумів, жовтий провід boot я повинен підключити його на масу ? кабель, який я повинен використовувати, добре, тільки проводка півник, який містить синій провід. Може бути, я повинен підключити прямо з машини в бд і підключіть жовтий провід boot mode. Booh ! Заздалегідь дякую, з Повагою

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •