Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 56
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di nasone147
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    авелліно
    Et
    40
    Повідомлення
    141
    Citazione Спочатку Написав 123alexs Visualizza Messaggio
    впевнений?... ви ніколи не бачили 159/Brera/Spider 2.0 Jtdm 170cv з antituning? або estendevi мова навіть Джульєтта?
    привіт
    Впевнений на 100%

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    159 antituning не думаю, що існують, джульєтта з gallo2 закони, може протягом декількох хвилин (краса) що стосується те, що ви говорите rego88 ви є ебу fiat group спеціально 1600 mjt, що не подивитися дані, і якщо ви дивитеся також відрізняються від edc16+39 як класичні карти, але читають і пишуть, як і раніше.

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    Підтверджую, немає antituning...
    Читаються і пишуться через obd...
    Bdm для прямого запису...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Повідомлення
    54
    ок... тепер мене назад

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    edc16c39 antituning не існує, і як вже написав, навіть якщо edc16c39 i 1.6mjet вони трохи відрізняються від звичайних, як управління подивитися defap, що не працює з звичайними sw crack, що багато використовують,однак ці автомобілі трохи ostiche насправді іноді навіть з hw офіційний одну і ту ж машину або не закон, а потім, після різних тестів, частина читання або закон, а потім не пише і т.д. і т.п., отже, рішення найбільш рекомендований і' bdm.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    22
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    точно, якщо читати з bdm100 вам потрібно вибрати сім'ї edc16+39, якщо ви з gallo2, що це версія 48-84-51-53 - тобі закон в автоматичному, серійний ні, я пробував через брак часу, але я думаю, що з брера 2400 або 159 читати , а якщо читати пишіть.
    Привіт ugoboss мені сказали бути впевнений, що з mpps або півник можна? tranquillamnete читати в послідовний мій ебу що? я підкреслюю, незважаючи на те, edc16c39, має різні програми, полягає в тому, 2400. В мережі, крім того, я бачив у списках різних car, підтримувані як mpps, що півник, що мій автомобіль не ? є. Якщо в момент читання ебу не зможете знайти в списку свій автомобіль, як я можу? є альтернативи?
    Дякую, як завжди за підтримку!

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав 6bazz! Visualizza Messaggio
    Привіт ugoboss мені сказали бути впевнений, що з mpps або півник можна? tranquillamnete читати в послідовний мій ебу що? я підкреслюю, незважаючи на те, edc16c39, має різні програми, полягає в тому, 2400. В мережі, крім того, я бачив у списках різних car, підтримувані як mpps, що півник, що мій автомобіль не ? є. Якщо в момент читання ебу не зможете знайти в списку свій автомобіль, як я можу? є альтернативи?
    тобі вже сказали, і я скажу це знову не довіряйте списки інтерфейсів, і це edc16+39 і читайте з інтерфейсами, які мають цей протокол, а якщо отримати gallo2 читати навіть в bdm, і в цей момент ви на місці.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Повідомлення
    54
    Citazione Спочатку Написав 6bazz! Visualizza Messaggio
    сша edc16c9 в 159 1.9 або edc16c39 giulietta 2.0 нічого не міняє, я читав файли в обох напрямках, і я перевірив, що немає різниці

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав 123alexs Visualizza Messaggio
    сша edc16c9 в 159 1.9 або edc16c39 giulietta 2.0 нічого не міняє, я читав файли в обох напрямках, і я перевірив, що немає різниці
    я не думаю, що 159 має edc16c9, або я помиляюся.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Повідомлення
    54
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    я не думаю, що 159 має edc16c9, або я помиляюся.
    і це лише косметичною проблемою програмного забезпечення mpps

Сторінка 3 з 6 PrimaПеред 12345 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •