Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 21

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    87

як і простий блокування ecu для читання в школі?? чого слід остерігатися?

кожен раз, коли я читаю на туристичне я прискорене серцебиття, сьогодні я дізнався, що, коли ви відкриваєте l' edc16c39, що гора zafira і saab 93 якщо ви не гріє добре, плоска сторона, ламають, трас і кинути .

CAXX ЗНАТИ, ПЕРШ ніж Я б НЕ РИЗИКУВАВ ТАК (завтра дізнаюся, що у мене комбі)

ви можете зробити обговорення все, що не робиться, щоб не блокувати ecu???
    я шукав у мережі фото підключення bdm цієї ecu, але нічого, що наближається до реальності

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    це хороша ідея-нагріти всі блоки закриті силіконом, були в мережі, навіть з фільмів, які були побачити, як відкрити edc16, але не важким, почніть з протилежного боку від плоскій стороні і йти вперед поверх без напруги, а потім, коли він відкритий закрийте і спробуйте на машині, щоб побачити, якщо це все в порядку, щоб посилання bosch edc16 потім вони всі однакові, як посилання bdm , якщо у вас його schedino bhosc використовуйте то, і ви на місці.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    не все в послідовний ви можете прочитати, зокрема opel.....як правило, edc16c39 в послідовний ви робите, звичайно, якщо ви працюєте в bdm ? все краще і краще, то для відкриття гріє добре, і я відкриваю план, то буває так, що деякі можуть зіпсувати ви повинні бути обережні, щоб не зігнути пхд в іншому випадку ви зробите з тріщини всередині, а потім ecu ? маршрут, якщо у вас є сумніви після відкриття роби, як сказав ugoboss підпирає кришку і подивитися, якщо автомобіль частина...........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    87
    отже на всіх, але після цього досвіду я вважаю, що я не ricapiter? більше. ебу маршрут, куплене на мої витрати........
    нову все ок! я зігрівання добре недалеко і відкрито, м'яко. але після розставання ви можете читати і записувати в борг? я цей маршрут у мене є, вибитий один eprom здоровою, але flash не працює. ? нормально?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Et
    58
    Повідомлення
    221
    Citazione Спочатку Написав Alecsx Visualizza Messaggio
    отже на всіх, але після цього досвіду я вважаю, що я не ricapiter? більше. ебу маршрут, куплене на мої витрати........
    нову все ок! я зігрівання добре недалеко і відкрито, м'яко. але після розставання ви можете читати і записувати в борг? я цей маршрут у мене є, вибитий один eprom здоровою, але flash не працює. ? нормально?

звичайно, це залежить від треку, який ви ? перервана, якщо ? один з тих, що d? доступ до flash ? нормально, що не читайте/ пишіть

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    87
    Citazione Спочатку Написав danny677 Visualizza Messaggio
    звичайно, це залежить від треку, який ви ? перервана, якщо ? один з тих, що d? доступ до flash ? нормально, що не читайте/ пишіть
    я маю на увазі, що bdm робить читання, але потім, коли я відкриваю щось не вистачає. не повинні не читати, коли ламається? або, якщо не хочеться читати, не працювати, але мати можливість читати? я не знаю, якщо було ясно,

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав Alecsx Visualizza Messaggio
    я маю на увазі, що bdm робить читання, але потім, коли я відкриваю щось не вистачає. не повинні не читати, коли ламається? або, якщо не хочеться читати, не працювати, але мати можливість читати? я не знаю, якщо було ясно,
    ви можете знати, чого не вистачає, коли " відкрити", адреса електронної пошти свідчення, які ви зробили в BDM.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Мілан
    Повідомлення
    87
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    ви можете знати, чого не вистачає, коли " відкрити", адреса електронної пошти свідчення, які ви зробили в BDM.
    мікро-та ок, але в flash чогось не вистачає, тому що не робить запалювання
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    190
    минулого тижня я відкрив в mjd8df нью-marelli 1.3, я помітив, що їх siggillante ? досить чіпкий scardarlo вирішена дуже мало порівняно з edc16 або mjtd 6f

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав obd75 Visualizza Messaggio
    минулого тижня я відкрив в mjd8df нью-marelli 1.3, я помітив, що їх siggillante ? досить чіпкий scardarlo вирішена дуже мало порівняно з edc16 або mjtd 6f
    очі відкрити, тому що вони дуже крихкі, може статися так, що ви пошкодили плати, edc16 в порівняння rubustissime.

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •