-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
вибачте, скільки подушка безпеки спалахнули в машину..... ви можете скинути тільки тестер оригінал? якщо спалахнули всі подушки безпеки не resetti-й? дайте мені знати, як тільки зробите тест...
-
також блок управління, використовувана потрібно працювати з файлами ориг , скидається через файл очистити блоки управління повинні бути фірмові одно
-
Al'автомобілі пропускаються передні подушки безпеки і ремені, а вони зберігаються сидінь і саджанці. Ймовірно, в понеділок або вівторок повний монтаж, а потім дам вам знати.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Але ти вже? звернулися до fiat для скидання після аварії ви сказали, що скидаються, або ви хочете змонтувати те, що ви дали з комплектом подушка безпеки......
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Я думаю, що проблема саме в sw, якщо робить все, те, що ? у списку ви можете бути впевнені, що не перебуваєте cos? легко в мережі... я, спробуйте різні версії, але всі вони мають щось у мене є, для якої я проходила key реєстрації, але кана також, що......
-
Я намагався як і в мене проблеми з двома.
Що crashata у мене робить скидання і ne стерти помилки з діагнозом, у той час як інший, це добре, але мені повідомляє, кілька відсутніх компонентів, які я повинен зрозуміти, як вирішити, навіть якщо я вже? хороша ідея, як втрутитися.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
ок, ви можете мені дати, що crascata cos? моє житло........Що проблеми у вас з другим, можливо, я можу тобі допомогти.....
Востаннє редагувалось sno74; 12-09-2012 в 09:19
-
Діагностика з допомогою bosch kts мені помилку на датчики удару бічні, так і справа, що зліва, з допомогою ебу новий... а старий не змушує мене робити нічого, що, будучи ? у зіткненні. Тепер я не знаю, якщо sti благословенні датчики їх не бачить, чому? ? несумісні або якщо, може бути, є якісь інші проблеми.
PS: але sti, датчики, де вони встановлені??
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
постарайтеся, щоб побачити, якщо ці канали можуть допомогти вам.... Вибачте, але я перевірив тільки тепер на fiat датчики удару є ті, які встановлені на передній панелі і, можливо, один на центральну частину тунелю
sensori.rar
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
ок я ? gi? довелося мені з fusion я повинен йти, щоб взяти датчики удару бічні, де я взяв матеріал, і змонтували його проблема вирішена, спробуйте побачити, де купили набори ви побачите, що, безумовно, вирішити...
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму