ви в qnt пояснив, ви самі витрати повітря d, і ви можете також мати більше тиск
ви в qnt пояснив, ви самі витрати повітря d, і ви можете також мати більше тиск
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
тоді я знайшов пояснення, англійська задовільно, на практиці більше ? ставлення квадратного кореня з inducer/exducer, тим більше буде витрата повітря в секунду, але менше буде максимальний тиск, навпаки, менше ? ставлення квадратного кореня з inducer/exducer, тим більше буде тиск максимальне, але менше буде витрата повітря, це в принципі, коли міняти ? частина робоче колесо exducer, а в моєму випадку inducer ? велику, то я б краще витрата повітря завжди під тиском, схожі на турбіни попередній, бо навіть висоту лопаток в exducer ? більше 2.5 десятих часток міліметра, так що я б сказав, що мерехтіння ? з-за цього, питання ?, це мерехтіння фара, погано для турбіни, cio? у logorera або фара тільки сот шум, який мені подобається??
що стосується 5+5 лез ПРОТИ 6+6 ножів нова турбіна і переваги?
дивіться карти з турбонаддувом, який я відправив....
у горизонтальної координати у вас масштаби turbo фунтів/хвилину....
для всіх трьох карт, що мають однакові діаметри inducer (52 мм), а відносини В/r, якщо, наприклад, перейти на дальність 15 фунтів/хвилину, ви побачите, що всі три ідентичні cio? riescon дати ж витрата повітря 15 кг саме змінити? і ефективність компресорів, ідентифікувати через острови у графіку, що центральні максимальної продуктивності turbo...в даний час перші дві турбіни і раніше дають близько 22-23 кг/хв, в той час як з оздобленням найвищою з, трохи менше..навколо 20 lbs/min.....те, що вам потрібно дивитися? ? вертикальна лінія на діаграмі turbo ? коефіцієнт стиснення 3 turbo сказав pressure ratio(Pr).
тепер, якщо він тобі служать для вашого двигуна, наприклад, 15 кг повітря в хвилину до 1,5 бар тиск, який з 3 турбін буде вибір більше логіки??вас я питаю не для того, щоб зробити вигляд, вікторини, але, щоб краще зрозуміти......
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
pero, дозволь мені також, що ui ми говоримо про варіації на exducer що ? правильно, на стороні стиснення, очевидно, маленький ? більше відношення trim, і вона стискає менше, в моєму випадку exducer ? ідентичні, але inducer більше, я думаю, це інша умова, як би ви себе поводили турбіни в графіку lasicando exducer ідентичні, але, змінивши inducer?
шляхом обчислень на турбіну в свій графік is має trim 52 conexducer 72mm, 50 з exducer в 73.8 мм і 48 exducer 75 мм, 3 мм, ще, звичайно, допомагають, але як я вже говорив, різні цінності в моїй крильчатки вихлопної не збігаються з цьому випадку poiuche змінюватися і inducer, а потім тільки витрата повітря при тому ж тиску, господи, якщо я помиляюся
в очі тобі скажу: 3-го, з обробкою за нижчою т, здається, краще працювати на 1.5 бар якщо ефективність частини з max в центрі і мінімальної на вулиці, навіть другий ? на одній тільки efficiennza, звичайно, ми маємо на увазі 2.5 бар, тобто 1.5 бар наддуву + 1 бар абсолютного тиску правильно?
то aspe, що не я йду за вами, тепер у компресора inducer тягне повітря всередині, і від його величини у нас є досягнення, exdice в залежності від його величини мені тиск, я думаю, що це право, їх співвідношення в квадрат 100 на мене з оздобленням, що на турбіну спочатку було 50, і на цей гібрид ? 54, ви хочете мені сказати, що змінивши exducer або inducer-єдиний обробкою в risultatio не змінюється?