Результати 1-10 з 10

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    135

audi tt 200cv керівництво eprom змінено

всім привіт,я купив з місяць audi tt 2.0 200cv,gi? зіставляється з старий власник,автомобіль не йде, погано, але другий зробили кілька pacciugata,я заявляю, що я не фахівець, але, від значень, візи мені не здається, що карта зроблена в борг,цікаво думку експертів,хоча в декількох vogglio зробити ще один крок,montarre турбіна k04 форсунки, плюс tts і насос високого тиску,я додаю до орі і мод,до вас, ваша думка.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    Ciao.mappa зроблено в meta. огляду карти, turbo , lim пара , розчин для ін'єкцій в повній навантаження. треба побачити, що тиск обертається і перевірити карбонізації .

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав jolidj Visualizza Messaggio
    Ciao.mappa зроблено в meta. огляду карти, turbo , lim пара , розчин для ін'єкцій в повній навантаження. треба побачити, що тиск, спина і перевірити паливної .
    Це ? дуже важливо. Ви можете зробити утрати в хвилину.
    Для решти скажу, що ? двигун, якщо співставлений право може дати великі задоволення. Але є і деякі можуть зіставити TFSI, як і повинно бути. Також, чому? є багато кривих, драйвера, змінити.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    випробування під навантаженням у школі та друк stecchio ...тиску турбо і температури вихлопних газів

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    52
    Просто, щоб дати вам якусь інформації в pi?, його stechio можна керувати з каналу 31 VAG, але gi? вивчаючи карту, ви можете? зрозуміти, що AFR обертів. Коли відрив від роботи, і я повертаюся додому я бачу, якщо я можу глянути.

Ах, вже, я не можу завантажити вкладення, як не сказав. Те, що я можу сказати ? не турбуйтеся про те, що для тестування вам не потрібно шукати, все, що вам потрібно ? шматок прямій дорозі і VAG-COM. Зробіть стартів 4-ї передач перевірка лямбда (31) тиску турбо (115), а також навантаження двигуна, аванси, затримки в залежності від детонації.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 06-09-2013 11:40

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di faberecu
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Ольбія
    Et
    58
    Повідомлення
    335
    лямбда-серії не виявляє піки ? дуже повільно він stecchio школи ? швидко , а потім подивитися, хто розробив , а потім хлопці з дороги ? небезпечно, ніж 4? 6500 rpm 200 метрах я думаю

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    52
    Лямбда-серія виявляє всі ? 5 бездротового широкосмугового зв'язку, і майже на всіх 1,8 Т 20V ? цього типу.
    На pericolosit? дороги я згоден, щоб carit?, тобі все, що ван зроблені з головою.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    Citazione Спочатку Написав spatullo Visualizza Messaggio
    Лямбда-серія виявляє всі ? 5 бездротового широкосмугового зв'язку, і майже на всіх 1,8 Т 20V ? цього типу.
    На pericolosit? дороги я згоден, щоб carit?, тобі все, що ван зроблені з головою.
    на 1.8 тб є лямбда-wide (євро 3-4), narrow (євро-2).

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    Citazione Спочатку Написав faberecu Visualizza Messaggio
    лямбда-серії не виявляє піки ? дуже повільно він stecchio школи ? швидко , а потім подивитися, хто розробив , а потім хлопці з дороги ? небезпечно, ніж 4? 6500 rpm 200 метрах я думаю
    лямбда оригінал, припускаючи, що perfettamentamente працює, va-й? що добре для вас, щоб carburare автомобіль в будь-якому стані, оригінальний двигун, який підготовлений для виступу дорожні випробування ? відносній, якщо ми назад на шосе (де це можливо) ? безумовно, краще, ніж будь-який інший технічний стан...але, як я вже? писав в іншому місці ? достатньо мати логіку, точне на ecu, що вона з цим впоратися? точно все з максимальною безпекою...всі знання, техніки і досвід, накопичений

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    привіт симон com'? скінчено ви вирішили? також я відправив файл tt мого друга, завжди 2000
    дозвольте мені знати, привіт ;-)

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •