Сторінка 6 з 6 PrimaПеред ... 456
Результати від 51 до 53 53

Обговорення: bmw120d 177cv kit performance edc17

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК L'avatar di salo76
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    Сардинія
    Повідомлення
    17
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    cio? на практиці змушують вас платити ecu новий, щоб заробити жалюгідні 20 puledrini???гроші, які він витратив би, щоб оплатити комплект ви можете взяти тур в паломництво від кращих mappatori європи..***** prensivo кожен рахунок можна ? можливі витрати вам
    Насправді коштує стільки ж комплект, але вони забезпечують потужність і, крім того, ви правил, так і за законом, і гарантія.
    Тоді ви s? компоненти видів, bmw платять близьких.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    до речі, щоб зробити речі, які ви повинні bmw повинні зробити оновлення на папері, тираж нової кавалерії досягнута...
    що в перекладі означає більше грошей, щоб сплачувати гербовий збір,страхування і т. д...
    я не розумію, чому людина повинна витрачати bang грошей більше, щоб мати те, що якщо запитати у вас, хлопці, тут, на форумі, наприклад..вони, безумовно, краще...я маю на увазі відображення...і з упевненістю мати більше коней і без заміни ecu для маловажною причини...тобто, не ? чому? несправний блок управління і інше обладнання ? краще або гірше іншого...обладнання і тільки разом електронний всій ecu ? нормально, що на інший ecu відрізняється від орі автомобіля є номер, hw-різному...якщо ви йдете у зломом, щоб сказати вам, ви купите екю вашого автомобіля, що, очевидно, має номер hw різних робіт, як ви повинні, і гори, і навіть не даючи нам карти і машини не йде більше або менше тільки тому, що обладнання та іншу... cio? це я хотів би зрозуміти..
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    22
    Привіт, код IMA кожного інжектора перегляді з ISTA D, в, з легкістю, якщо ви не знаєте, як це зробити, і ви ISTA D добре писати в приват, я вам покажу.
    Вибачте за OT, якщо когось цікавить, є DDE продуктивності у мене є на продаж.
    З Повагою, Давид.

Сторінка 6 з 6 PrimaПеред ... 456

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •