до речі, щоб зробити речі, які ви повинні bmw повинні зробити оновлення на папері, тираж нової кавалерії досягнута...
що в перекладі означає більше грошей, щоб сплачувати гербовий збір,страхування і т. д...
я не розумію, чому людина повинна витрачати bang грошей більше, щоб мати те, що якщо запитати у вас, хлопці, тут, на форумі, наприклад..вони, безумовно, краще...я маю на увазі відображення...і з упевненістю мати більше коней і без заміни ecu для маловажною причини...тобто, не ? чому? несправний блок управління і інше обладнання ? краще або гірше іншого...обладнання і тільки разом електронний всій ecu ? нормально, що на інший ecu відрізняється від орі автомобіля є номер, hw-різному...якщо ви йдете у зломом, щоб сказати вам, ви купите екю вашого автомобіля, що, очевидно, має номер hw різних робіт, як ви повинні, і гори, і навіть не даючи нам карти і машини не йде більше або менше тільки тому, що обладнання та іншу... cio? це я хотів би зрозуміти..
Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
у automoblista створює черги, навіть в русі...
Привіт, код IMA кожного інжектора перегляді з ISTA D, в, з легкістю, якщо ви не знаєте, як це зробити, і ви ISTA D добре писати в приват, я вам покажу.
Вибачте за OT, якщо когось цікавить, є DDE продуктивності у мене є на продаж.
З Повагою, Давид.