Я прошу вас, експертів, існує sotware безкоштовно для того, щоб зробити якийсь діагноз на мій Ford C-max і кабелі, при необхідності, служать.
Дякую
Я прошу вас, експертів, існує sotware безкоштовно для того, щоб зробити якийсь діагноз на мій Ford C-max і кабелі, при необхідності, служать.
Дякую
я вам рекомендував autocom
якщо вам потрібно зробити діагностику тільки несправність управління двигуном ви можете змусити кабель elm327 і з sw тип pcmscan або scanmaster. Якщо ж вам потрібно зробити, діагноз-й? детальний типу abs esp і ін, то autocom
ви правда добре працюють , як читання і стирання , для іншої-ні!!!
Вибачте, що я намагався завантажити forscan з ланок FORScan, але говорить мені, що c'? вірус....потрібно відключити антивірус?
Спасибі, хлопці..
для jeep elm, є щось ??? зараз найкраще ? у kts
У мене 1.6 110HP. Діагноз я перевірена за допомогою кабелю f-super ? старий інтерфейс з відкритим кодом, оновленого для focus. Тому подивитися і скинути помилки і подивитися основні параметри (тиск турбо, кількість? дизель впорскується,кількість? повітря вводили, крутного моменту, температур, % педалі акселератора, швидкість?...відкриття EGR ? причини вибору). Працює тільки зі своєю програмою
Готель ELM 327 мене працює тільки одна програма перевірених них. Чесно кажучи, я не використовую його протягом багатьох років не пам'ятаю, який він був. Я думаю, що проблема в тому, що " 1", правильність показань і 10sballate.