Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345
Результати 41-50 з 52

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    211
    вітаю, звичайно ж, не використовуйте драйвери для зіставлення відмінний міркування

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Спасибі алекс.t ваш внесок ? видатні... там я зрозумів, дуже багато у першому читанні, але після 3/4 раз я отримав поняття!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Ще раз спасибі alex.t, щоб ваш внесок, в мережі можна знайти трохи все, дуже на vag і альфа, але пса я не знайшов достатньо.

garret
    Guest
    мама моя, скільки гарних речей!! алекс, я можу тільки привітати вас і подякувати вам за внесок дивно, що ви доступні для всіх

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    19
    x випадку є гіди, о, чому? читаючи, я не зрозумів, дуже , може бути, ви повинні добре вивчити програмування, вірно ?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    123
    Привіт, Бернардо, напрямні не вечеря, крім того, що ви можете сприймати в різних обговореннях; кілька разів, не знайшли те, що вам дійсно потрібно, але просто зрозуміти принципи, а потім покласти разом, небагато речей, а потім ? нормально, що нас, новачків, неправильно майже всі, з надією, що хтось більш досвідчений нам висвітліть.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tezzero
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    224
    Той же двигун, зіставлений з pi? потужність, хоча й не ****lli перфекціонізм маніяк..знижує витрату палива ставлення до стилю водіння власника...якщо, звичайно, у нас нога важка-витрата палива завжди буде вище

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    0
    Бравіссімо белла пояснення,біблія для початківців, як m'?.Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав alex.t Visualizza Messaggio
    ...Виділені жирним шрифтом, є signature байт, в моїй грі, всі 50222 є обороти двигуна, 50130 ? температура охолодної рідини, і ін..
    Деякі ECU програмного забезпечення, дуже схожий і SB можуть бути також рівні, але, як правило, різні, отже, потрібно знайти сенс ваших SB...

Привіт alex.t, дякую за інформацію, яку ви надали в ваших повідомленнях: дуже цікава!!!!! Вирішальне значення для тих, хто вчиться!
    Я хотів, щоб? запитати інформація: існує спосіб знайти SB, правильно чи документ, в якому наведено?
    Ще раз спасибі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    хлопці, я не хотів би йти OT але ми при цьому maf він розстібає ecu, як він себе веде?cio? і ясно, що датчик витрати повітря не "peser?" саме повітря, але автомобіль, навіть якщо смокче продовжувати? йти, але як?
    і ясно, що карту, диму не буде більше ні в рахунок, тому що, як я писав раніше maf не дасть сигналів або, ще гірше, ne dar? у шаховому порядку,.... як реагує ебу на щось подібне?
    Привіт манро, по-моєму, якщо МАФ, буде носити, просто ridurr? продуктивність двигуна в додо пропорційна його зносу! Поясню: оскільки карта fumosit? limit? справу? впорскується бензин (IQ) в залежності від кількості? повітря всмоктується, то MAF дивитеся? справи? повітря на вході нижча, логіка ебу не зробити? ще, що зменшити кількість? дизельне паливо, впрыснутое і отже caleranno продуктивність! Або, принаймні ? як я думаю, я в логіці...

Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •