ок, але ви використовуєте sw або у вас є банк даних для цих файлів, який можна використовувати для...
ок, але ви використовуєте sw або у вас є банк даних для цих файлів, який можна використовувати для...
Привіт
Ви робите вручну, дамп оригінальний автомобіль.
так, але в якому районі ви повинні змінити дамп у вас є приклад для нас, щоб зрозуміти,....
Привіт
Деякі програми, робить те ж саме, але тільки для читання і тамано exatto.
Якщо ви читайте в bdm, положенні, ви повинні робити це вручну.
Привіт gezame чує, що ви можете змінити файл, який я розмістив на початку, так? Я dissaltato мікросхему 95160 місце в задній частині плати ecu і через програматор willem, вибравши режим? записи я написав e2p частини мене ? було зроблено, і тепер я повинен ще спробувати.Саме дивне, що я ? сказали,
Зробити все edc16c3 немає-потрібен емулятор, тому я зробив частковий............Зараз, враховуючи, що ви говорите, що ви насправді пу? зробити загальний ви, можливо, farmela у режимі? разом??? Ви б дуже вдячний спасибі........
Вибачте, мені ще потрібно відправити файл, а e2p частини 95160 я з поправками, програмне забезпечення, машини забезпечення ? я змінений, і тоді його письмової..............
але я бачив у carsoft 5.2 не з'? цей ecu, що ви використовували, щоб зробити файл.....
я з carsoft я переглядаю цю сторінку.....
carsoft.jpg