Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 18

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207

c'? найпевніший спосіб перевірити інтерфейс??

хлопці, мені було цікаво, якщо c'? спосіб перевірити інтерфейс, щоб переконатися, що це не плач і ecu...
    як ви можете? робити??? з ecu scodificata гніздо в зломом??
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    322
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    хлопці, мені було цікаво, якщо c'? спосіб перевірити інтерфейс, щоб переконатися, що це не плач і ecu...
    як ви можете? робити??? з ecu scodificata гніздо в зломом??
    Дивіться...спочатку...потім залежить ke інтерфейс..перш, ніж подивитися, якщо на комп'ютері, який ви використовуєте програму управління працює регулярне...потім спробуйте прочитати кілька автомобілів в послідовний (різні edc15c і p, edc16, то marelli і т.д. і т.д.)...і після кроків у човен, а потім в bdm...
    але потім, якщо купите від людей, "перевірених", не повинні мати ніяких проблем!

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    дякую за відповіді маріо..але більш конкретно мені хотілося знати,чи краще, щоб безпеку для запису в послідовний з mpps які, на жаль, я не дуже довіряю...в дійсності? чи вже пробував читати edc15 і 16, і тільки у разі, якщо ви і посадили для читання на edc16, але другий раз, коли перечитувала ті ж машини...можливо, ви sar? також p? знизити напругу батареї..chiss?.. у будь-якому випадку рада метод "scodifica"??

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    37
    привіт манро, який я знаю, єдиний спосіб перевірити інтерфейс ? щоб використовувати жарти в сторони, я просто візьму інтерфейс, я намагаюся робити що-небудь почитати типів ecu різні, якщо не має аномального поведінки (швидкість читання дивні, повідомлень про помилку,ітд)я починаю з писання..***** unque, враховуючи, що навіть інтерфейси оригінальні заводи в ecu тільки для захисту ? зробити резервні копії, принаймні, для ecu-й? ostiche...

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    на жаль, я не можу зробити резервне копіювання...більше не ahim?...
    ne для ecu ostiche, що на найпростіші.....
    по ряду причин, які не st? тут перераховувати...
    я виявив, що буквально з сидіння на землю....
    і я повинен почати з нуля....
    не, якщо я не пояснив.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    увагу ? було написано також і в інших пост інтерфейси захищені, поки ви не саджаєте в тому числі орі......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Citazione Спочатку Написав sno74 Visualizza Messaggio
    увагу ? було написано також і в інших пост інтерфейси захищені, поки ви не саджаєте в тому числі орі......
    ну і даремно-l один sno!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    37
    В іншому випадку з ебу роз'єм від підривника, ви можете зробити кілька операцій читання і запису. Я думаю, в будь-якому випадку перше, що ви повинні спробувати, принаймні, якщо закон йде в k-line, що може, щоб зрозуміти, чи працює він чи ні. На жаль, я теж не можу зробити backup, але маючи парк вузькому машини від злому не особливо ostiche тепер я йду без.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    329
    я думаю, що він може дати спосіб протестувати інтерфейс , навіть орі трапляється, що засадіть ecu так.... важливо, що ти робиш свою частину роботи , контроль заряду акумулятора,кермо, троси на місце, пк, добре sw, що тут йде конфлікт і т.д. ecc.tante речі nn залежить від нас.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    не інтерфейс і надійно на 100%!! але запобіжні заходи можуть врятувати сидіння від багатьох неприємностей!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •